Ana SayfaÜnlülerTürkiye güzeli garson oldu!

İlgili Postlar

Türkiye güzeli garson oldu!

Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu garsonluk yapmaya başladı. Ünlü ismin bu hali sosyal medyada oldukça dikkat çekti. İşte detaylar.

2009 yılında Türkiye ikincisi olarak tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Senem Kuyucuoğlu, yaşadığı sorunlu dönemlerin ardından garsonluk yapmaya başladı. Yarışma sonrasında modellik ve oyunculuk alanında şansını deneyen fakat bu alanlarda başarılı olamayan Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı’nda görüntülendi.

Senem Kuyucuoğlu kimdir?

Sorunlar yaşamıştı!

Yaşadığı sorunlu dönemlerde sonrasında sektörde tutunamayarak unutulan Senem Kuyucuoğlu, özellikle 2014 yılında çok fazla gündemde yer almıştı. 2014’te ABD’de düzenlenen uyuşturucu partilerinde Senem Kuyucuoğlu’nun boy boy fotoğrafları çıkarken bu olaylar sonrasında Senem Kuyucuoğlu gözerden uzak bir yaşam tercih etmişti. Bir mekanda garson olarak geçimini sağlamaya çalışan Senem Kuyucuoğlu, alın teri ile kazancın çok zor olduğunu söyledi.

Senem Kuyucuoğlu’dan alın teri mesajı!

Garson olarak çalıştığı yerde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan güzel isim, “Alın teri ne kadar zormuş burada öğrendim. Nereden nereye demedim hiç. Ne iş olursa yapıyorum. Gocunmuyorum, ekmek paramı kazanıyorum. Kendime ileride dükkan açmayı düşünüyorum, işi öğrenmek için buradayım.  Garsonluktan, temizliğe her şeyi öğreniyorum. Ayrıca garsonluk çok zevkli. Bu zamana kadar neden modellik yaptım bilmiyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler