Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın kıyafetiyle yine şaşırttı!

İlgili Postlar

Demet Akalın kıyafetiyle yine şaşırttı!

Sahne kıyafetleri ile her zaman konuşulan Demet Akalın, yeni konserinde de yine konuşuldu. Ünlü şarkıcı 10 yıllık eski bir kıyafeti tercih etti.

Türkiye’nin en gözde şarkıcılarından birisi olan Demet Akalın konserlerine devam ediyor. Bodrum’da özel bir mekanda sahne alan ve sevenleri ile buluşan Demet Akalın, burada unutulmaz bir performans sergiledi.

Demet Akalın mayosuyla büyüledi!

Demet Akalın’dan kıyafet açıklaması

Kıyafet konusunda zaman zaman eleştirilen ünlü sanatçı, bu konuda açıklamalar yaptı. Eskiden kendisini eleştiren herkesin şimdi pahalı giyinmeye başladığını söyleyen Demet Akalın eleştirilerini kendilerini eleştirenlere yöneltti.

Demet Akalın kimdir?

Basınla bir araya geldi

Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek soruları yanıtlayan Demet Akalın, gündeme dair açıklamalarıyla da dikkat çekti. Bodrum’da sevenlerinin çok olduğun ve haftanın 3-4 günü Bodrum’da sahne aldığını söyleyen Demet Akalın her konserinin de dolu dolu geçtiğini söyledi.

Çizmeleri konuşulmuştu!

Geçen hafta verdiği bir konserde tercih ettiği pahalı çizmeleriyle gündeme gelen Demet Akalın, “Takılara çok para verdim. Yüzüklerim çizmelerini giydiğim markadan. Bileklik de doğum günümde kocamın hediyesiydi” diye konuştu.

İşte Demet Akalın’ın çok konuşulan o çizmeleri!

“Eleştiriler beni rahatsız etmiyor!”

Tercih ettiği kıyafetlerin eleştirilmesinden ve gündemde pahalı kıyafetler nedeniyle yer almasından dolayı rahatsızlık duyup duymadığı sorulan Demet Akalın, şöyle dedi; “Beni çok rahatsız etmiyor. Çünkü ben kazandığımı yine kendime yatırıyorum. Dinleyicime saygım var. Şimdi herkes pahalı giyiniyor. Bana laf edenlerin hepsi mayo giymeye başladı, eskiden çok laf eden ablalar. Hepsi pahalı pahalı giyiniyor. Bence güzel de oluyor. Dün bir köşe yazarı bir moda yazısı yazmış, “Siz ne kadar kıyafetlerini beğenmeseniz de Demet Akalın tarzı var” diye. Ben yıllardır aynı markayı giyiyordum. Ben de dünya starlarının giydiği şeyleri giymeye dikkat ediyorum. Benim için sıkıntı yok, istediğiniz kadar haber yapabilirsiniz. Elbisem zaten eski bir elbise. Baksana ütüledim, mis. En az 10 senelik. Adamlar öyle bir yapıyor ki, 10 sene sonra bile modası geçmiyor. Takıyla, makyajla süslüyorum”

Demet Akalın’ın konserinde tercih ettiği kıyafet ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler