Ana SayfaÜnlülerEşi icralık olan Demet Akalın'ın sahne çizmesi 10 bin TL!

İlgili Postlar

Eşi icralık olan Demet Akalın’ın sahne çizmesi 10 bin TL!

Okan Kurt’un yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle icralık olması gündemde yer alırken, Demet Akalın’ın 10 bin TL’lik çizmeleri ve yeni imajıyla sahnede görünmesi dikkat çekti. İşte detaylar.

Son günlerin en çok konuşulan konularından birisi olan Okan Kurt’un icra durumu, Demet Akalın’ın da gündemde konuşulmasına neden olmuştu. Konuyla ilgili yaptığı çıkışta Okan Kurt’un hırsız olmadığını sadece ekonomik sorunlar yaşadığını söyleyerek konuşulanlara tepki gösteren ve psikolojik açıdan zor günlerden geçtiği söylenen Demet Akalın, tüm bu olaylar sırasında gösterişli bir şekilde sahnedeydi.

Demet Akalın’a Demet Şener’den: Onu görürsem!

Demet Akalın yeni imajıyla sahnede

Bodrum’da sahne alan Akalın’ın yeni saç stili ve kıyafetleri dikkat çekerken, ünlü sanatçının sadece bir çizmesi 10 bin TL gibi yüksek bir fiyata sahip. Sahnede oldukça enerjik olan ve sık sık sevenleri ile sohbet eden Akalın, eğlenceli bir konser gerçekleştirdi.

Okan Kurt kimdir?

10 bin liralık çizme giydi

Dizüstüne kadar çıkan çizmeleri ile gecede dikkat çeken Demet Akalın’ın çizmeleri dahi merak edildi. Yapılan araştırmalara göre ünlü bir markanın ürünü olan çizmelerin etiket fiyatı 10 bin TL.

Demet Akalın kimdir?

“Kasnak transparan elbiseler giymek istemiyorum”

Sosyal medyada dolaşmaya başlayan Demet Akalın’ın yeni imajı için sosyal medya kullanıcıları yorumlar yaparken gelen bir yoruma Demet Akalın yanıt verdi. Ünlü sanatçı, yeni imajını beğenmediğini söyleyen hayranına “Ben bu kıyafetleri severek beğenerek alıp giyiyorum yıllardır. Herkesin hoşuna gitmeye bilir saygı duyuyorum. Bende artık kasnak transparan elbise giymek istemiyorum gerçekten” dedi.

Ünlü sanatçının hayranları ise hem konserde hem de sosyal medyada şarkıcının yeni imajının çok güzel olduğunu söyledi. Sanatçının gecede giydiği kıyafetler de yine beğeni aldı. , şarkıcının yeni imajını beğendiğini ve kendisine yakıştığını söyledi.

Akalın’ın sahne görüntüleri ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler