Ana SayfaÜnlüler"Peygamberime aşığım" diyen Mazhar Alanson linç edildi!

İlgili Postlar

“Peygamberime aşığım” diyen Mazhar Alanson linç edildi!

“Peygamberime aşığım” diyen Mazhar Alanson linç edildi! Verdiği bir röportajda “Peygamberime aşığım” diyen ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, linç edildi. Alanson’un açıklamaları, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Detaylar haberimizde…

Mazhar Alanson’dan Salvo “Sertab’ın Birinciliği Politik”

Mazhar Alanson eleştirilerin hedefinde

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, Sabah’a verdiği röportajda yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Türkiye’nin çoğunluğunun Müslüman olduğunu ve Müslüman gibi yaşadığını ifade eden Mazhar Alanson, sosyal medyada linç girişimine maruz kaldı.

Mazhar Alanson kimdir?

Mazhar Alanson: Peygamberime de aşığım, ne var bunda!

Mazhar Alanson, röportajında “Son dönemlerde kutuplaştık biraz tabii. Bunu çözmeliyiz. Türk insanını çok seviyorum. Başka bir örneğimiz yok dünyada. Dünya da bizim farklılığımızı anladı. Vesayet istemediğimizin farkına vardı. Üzerimizde bugüne kadar hep askerin baskısı vardı. Bu kalktı artık çok şükür. Hükümet bir şey yapardı. Askerin işine gelmez baskı yapardı. Ülke sağcı mı solcu mu belli değildi. Sol kalkarsa sol indirilir, sağ kalkarsa sağ indirilirdi. Seçimlerden sonra da, bu yeni dönemde de artık iyice ortaya çıktı ki, bu ülkenin çoğunluğu Müslüman ve Müslüman hayatı yaşıyor. Olayımız bu. Karşı tarafın kızmasının, dövünmenin alemi yok. Bu topraklarda o söyledikleri gibi ‘ laiklik de elden gitmez’, gitmedi de. Kimse korkmasın. Ülkemizin gerçeklerini kabul edersek hepimiz daha mutlu olacacağız. Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!” şeklinde ifadeler kullandı.

Mazhar Alanson’a linç girişimi

Mazhar Alanson’un bu sözlerinin ardından sosyal medyada linç girişimi başladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Mazhar Alanson’u ‘tribünlere oynamak’ ile itham etti.

Mazhar Alanson’a gelen tepkilerden bazıları şu şekilde:

16 yıllık kurnaz sessizlikten sonra sonunda bugün yandaş olduğunu itiraf edebilmiş. Sezen Aksu kartlarını daha açık oynamıştı. Takdir ermek gerekir. Mazhar, AKP’li olmak utanılacak bir şey mi? Neden gizledin?

Sanatçıların siyasi görüşlerini beyan etmesi hoşuma gitmiyor, sanatınızla konuşulmalısınız, sanatçı muhaliftir sanatıyla konuşulmalıdır. Ayrıca sen Mazhar Alanson’sun ne o her devrin adamı gibi konuşmalar.

Mazhar Alanson birazcık unutulduğunuz zaman hemen rüzgarcı oluyorsunuz gündeme oturmak için.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler