Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'den Hamilelik Açıklaması! Deniz Seki Hamile mi?

İlgili Postlar

Deniz Seki’den Hamilelik Açıklaması! Deniz Seki Hamile mi?

Deniz Seki hamile mi? Geçtiğimiz günlerde hamilelik haberleri ile sıkça gündeme gelen Deniz Seki, sahne aldığı bir mekanda samimi açıklamalarda bulundu. Deniz Seki hamile mi? Bu soruyla ilgili verdiği cevabın detayı haberimizde…

‘Deniz Seki hamile!’

Deniz Seki Hamile mi?

Yaklaşık üç ay evvel ünlü işletmeci Tayfun Topal ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Deniz Seki, sahne aldığı bir mekanda yaptığı açıklama ile hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Hapishaneden çıktıktan sonra büyük bir hızla eski hayatına geri dönen Deniz Seki, verdiği bütün röportajlarda bebek sahibi olmak istediğini belirtiyordu. İlişkisinin doruklarında olan çiftten bütün sevdikleri güzel bir haber bekliyor.

Deniz Seki kimdir?

“Şu Anda Hamile Kalamam”

Geçtiğimiz ay sonunda hamilelik iddiaları ile yine gündemde olan Deniz Seki yaptığı açıklamada, geçirmiş olduğu tüp mide ameliyatı sebebiyle şimdilik hamile kalmasının imkansız olduğunu açıkladı. Açıklamasına devam eden Seki, ” ilerleyen zamanlarda olabilir. Mutluyum, mutluyuz” diyerek sözlerini sürdürdü.

Deniz Seki’nin Hamilelik İddiası Nasıl Gündeme Geldi?

Duayen magazin yazarı Ali Eyüpoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen bir takipçisinin  yorumu heyecan yaratmıştı. Takipçinin yazdığı “Deniz Seki hamileymiş!” sözü üzerine, tüm sevenlerinin gözü Deniz Seki’ye çevrilmişti. Takipçi açıklamasının devamında sözlerini “Şu an bunu söylemem doğru olmaz ama hamile kalmak çok istiyor bende inanıyorum ki olacak deniz ablayı çok seviyorum tüp bebek düşünüyorlar ben espri niyetinde yaptım.” şeklinde sürdürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler