Ana SayfaÜnlülerÜnlü Yönetmenin Tek Celsede Evliliği Neden Bittii!

İlgili Postlar

Ünlü Yönetmenin Tek Celsede Evliliği Neden Bittii!

Ünlü Yönetmen Erhan Baytimur(48) ile senarist eşi Ayça Baytimur’un (42)11 yıldır devam eden evlilikleri  tek celsede bitti. Detaylar Haberimizde..

Velayet Anneye Devredildi!

İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla dava açan Erhan Baytimur, eşi Ayça Baytimur ile 11 yıl önce evlendiğini ve bu evliliklerinden bir kız çocuklarının olduğunu belirtti. Ünlü Çiftin çocuklarının velayetini anneye veren mahkeme, baba Erhan Baytimur’un çocuğuna nafaka ödemesine karar kıldı.

“BORDO Bereliler”, “Aynalı Tahir”, “Deli Divane”, “Çat Kapı Aşk”, “El Gibi” ve “Aşkına Eşkıya” gibi çok sayıda dizi ve sinema filminin yönetmenliğini yapan Erhan Baytimur’un, bu davayla birlikte sıkıntılı günler geçirdiği öğrenildi.

“Kusurlu fiilleri nedeniyle Müvekkilim ruhi ve bedeni açıdan çok Yıpranmıştır.”

Ünü Yönetmen Erhan Baytimur’un Avukatı,  Erhan Baytimur’un eşiyle uzun süredir ayrı yaşadığını da belirterek “Müvekkil açısından evlilik birliği çekilmez bir hale gelmiştir. Müvekkilin evlilikten bir beklentisi kalmamıştır. Son dönemde davalının davranışları ve kusurlu fiilleri nedeniyle müvekkilim ruhi ve bedeni açıdan çok yıpranmıştır. Boşanma konusunda taraflar anlaşmaya varmıştır. Çocuğun velayeti anneye bırakılacaktır. Müvekkil çocuğu için aylık iştirak nafakası ödemeyi kabul etmiştir. Ev eşyaları davalı Ayça Baytimur’da kalacaktır. Bunun dışında taraflar birbirlerinden herhangi bir nafaka ve tazminat talebinde bulunmayacaktır. Tarafların boşanmalarına karar verilmesini talep ediyoruz” diyerek dava dilekçesini tamamlamıştı.

Anlaşarak Boşandılar!

Davanın geçen hafta görülen duruşmasına davacı Yönetmen Erhan Baytimur ile Eşi Ayça Baytimur avukatlarıyla birlikte katıldı.

Mahkeme hâkiminin “Boşanma konusunda kararlı mısınız?” sorusu üzerine söz alan davacı Erhan Baytimur, “Evlilik birliğimiz temelinden sarsılmıştır. Davalı ile anlaştık. Boşanmamıza karar verilsin. Çocuğun velayeti anneye verilsin. Çocuğum için aylık bin lira iştirak nafakası ödemeyi kabul ediyorum” dedi.

Davalı Ayça Baytimur ise, “Ben de boşanma konusunda kararlıyım. Anlaşmalı boşanma davasını kabul ediyorum. Çocuğumun velayetini istiyorum. Bunun dışında herhangi bir tazminat, nafaka veya alacak talebim yoktur” dedi. Ünlü çiftin açtığı “anlaşmalı” boşanma davasını kabul ederek mahkeme ,boşanmalarına karar verdi.

Mahkeme ayrıca, baba Erhan Baytimur’un çocuğu için aylık bin lira iştirak nafakası ödemesine ve çocuğuyla kişisel ilişki kurmasına hükmetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler