Ana SayfaÜnlülerHilal Cebeci rahibe oldu!

İlgili Postlar

Hilal Cebeci rahibe oldu!

Hilal Cebeci: Hayatım bir rahibeden farksız. Hilal Cebeci, sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti. Cebeci, bir rahibeden farksız yaşantı sürdüğünü ifade etti. Detaylar haberimizde…

Hilal Cebeci’nin eşcinsellik yorumuna ilk tepki Pınar Altuğ’dan

Hilal Cebeci’den rahibe paylaşımı

Bir zamanlar magazin gündeminden düşmeyen, zaman zaman da yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Hilal Cebeci, şimdi de rahibe paylaşımı ile gündeme geldi. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından  rahibe paylaşımı yaptı.

Hilal Cebeci kimdir?

Hilal Cebeci rahibe oldu

Hilal Cebeci, bir rahibe fotoğrafına kendi yüzünü uygulayarak “İnanırmısınız, hayatım bir rahibeninkinden farksız. Hatta onlarınki daha eğlencelidir. NET” diye not yazdı. Paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İşte Hilal Cebeci’nin ‘rahibe’ paylaşımı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Hilal Cebeci, geçtiğimiz ay eşcinseller hakkında yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabından “Eşcinsellik bir hastalıktır, bunu normalleştirmeyelim” diye bir paylaşımda bulunan Cececi, paylaşımı ile eleştiri oklarının da hedefi olmuştu. Hilal Cebeci, kendini eleştirenlere yine sosyal medya hesabından yaptığı “Eşcinselliğin normal olduğunu savunanlar ilk siz olmadığınız gibi son savunucuları da siz olmayacaksınız, eşcinseller ile heterosesuelleri tabi ki eşit kefeye koymalıyız, eşit şartlar ve haklar sunmalıyız. Bütün yapılan çalışmalar, eşcinselliğin aslında diğer aşırılıklarla birlikte olduğudur, aşırı cinsel dürtüler, madde ya da ilaç uyuşturucu kullanımı gibi.” paylaşımı ile yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler