Ana SayfaÜnlülerDerya Baykal'ın hangi kızı evleniyor?

İlgili Postlar

Derya Baykal’ın hangi kızı evleniyor?

Derya Baykal’ın hangi kızı evleniyor? Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un iki kızından hangisi evlilik yolunda ilerliyor?  Derya Şensoy mu, yoksa Müjgan Ferhan Şensoy mu? Detaylar haberimizde…

Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet az önce evlendi! İşte düğünden ilk kareler…

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un hangi kızı evleniyor?

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un evliliklerinden dünyaya gelen Ferhan Müjgan Şensoy ve Derya Şensoy isimli iki kızı bulunuyor. İki kızlarından Ferhan Müjgan Şensoy evlilik yolunda ilerliyor. Şensoy, Cem Övet ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızı nişanlandı!

Ferhan Müjgan Şensoy, Cem Övet ile evleniyor

Ferhan Müjgan Şensoy, Cem Öğet ile dizi vesilesiyle tanışmıştı. Şensoy, Fİ dizisinde rol alıyordu. Cem Öğet de dizinin müziklerini yapıyordu. Bu sırada tanışan çift, büyük bir aşk yaşamaya başladı. Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Övet çifti, dört ay önce aile arasında yapılan sade bir tören ile nişan yüzüklerini takmıştı. Çiftin yüzüklerini, Cahit Berkay takmıştı.

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir?

Ferhan Müjgan Şensoy’dan nişan paylaşımı

Ferhan Müjgan Şensoy, nişan töreninin ardından duygularını sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile aktarmıştı: Sabahtan beri dün akşamdan fotoğraflara bakıyorum, heyecanım yatışınca ne kadar güzel ve anlamlı bir gece geçirdiğimizi daha iyi anladım. Dün yanımızda olan aile ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Her türlü detayı düşünüp muhteşem bir hazırlık yapan annem Derya Baykal iyi ki varsın, çok teşekkür ederim. Cem’le tanıştığımız ilk günden beri benim de Cahit Abim olan Cahit Berkay çok güzel bir konuşma yaptı; ‘Kız almak, kız vermek, ben bu söylemleri onur kırıcı buluyorum, biz sizin mutluluğunuza şahit olmak, bunu paylaşmak için buradayız’ dedi. Tam anlamıyla öyle bir buluşma oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerim olacak ama canım Nihan sen iyi ki varsın, bana kendimi prenses gibi hissettirdin. Daha büyük bir aile olma yolunda ilk adımımızı attık, darısı seven ve isteyen herkesin başına. Veee tabi ki Cem Öget seni çok seviyorum.

Cem Övet ve Müjgan Ferhan Şensoy çiftinin evlilik tarihi merakla bekleniyor. Çiftin düğün tarihi açıklanır açıklanmaz yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler