Ana SayfaÜnlülerFerhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızı nişanlandı!

İlgili Postlar

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızı nişanlandı!

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy, nişanlandı. Müjgan Ferhan Şensoy, Cem Öğet ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Derya Baykal’ın kızı kiminle evleniyor? Müjgan Ferhan Şensoy Cem Öğet nişan töreninden en özel kareler haberimizde…

Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet nişan sürprizi

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın son olarak Fi – Çi dizisinde rol alarak Zeynep karakterine hayat veren kızları Müjgan Ferhan Şensoy, rol aldığı dizinin müziklerini yapan Cem Öğet ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Ferhan Şensoy, Münir Özkul’a ev aldı mı? İddialara Özkul’un kızı açıklık getirdi!

Nişan yüzüklerini Cahit Berkay taktı

Genç oyuncu Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet, aile arasında evde düzenlenen sade bir tören ile nişan yüzüklerini taktı. Çiftin nişan yüzüklerini, Cahit Berkay taktı. Berkay, çiftin nişan yüzüklerini takarken” Kız almak, kız vermek, ben bu söylemleri onur kırıcı buluyorum, biz sizin mutluluğunuza şahit olmak, bunu paylaşmak için buradayız.” şeklinde bir konuşma yaptı.

Sosyal medya hesabından mutlu gününe ait fotoğrafları paylaşan Müjgan Ferhan Şensoy, duygularını da aktardı:

Sabahtan beri dün akşamdan fotoğraflara bakıyorum, heyecanım yatışınca ne kadar güzel ve anlamlı bir gece geçirdiğimizi daha iyi anladım.

Dün yanımızda olan aile ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Her türlü detayı düşünüp muhteşem bir hazırlık yapan annem Derya Baykal iyi ki varsın, çok teşekkür ederim.

Derya Baykal kimdir?

Cem’le tanıştığımız ilk günden beri benim de ‘Cahit Abim olan Cahit Berkay çok güzel bir konuşma yaptı; ‘Kız almak, kız vermek, ben bu söylemleri onur kırıcı buluyorum, biz sizin mutluluğunuza şahit olmak, bunu paylaşmak için buradayız’ dedi.

Tam anlamıyla öyle bir buluşma oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerim olacak ama canım Nihan sen iyi ki varsın, bana kendimi prenses gibi hissettirdin. Daha büyük bir aile olma yolunda ilk adımımızı attık, darısı seven ve isteyen herkesin başına. Veee tabi ki Cem Öget seni çok seviyorum.

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal çiftinin kızları Müjgan Ferhan Şensoy, sevgilisi Cem Öğet ile nişan yüzüklerini taktı. Çiftin nişan yüzüklerini, Cahit Berkay taktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler