Ana SayfaÜnlülerBahar Candan'dan direk dansı videosu!

İlgili Postlar

Bahar Candan’dan direk dansı videosu!

Bir dönem televizyon ekranlarına damga vuran İşte Benim Stilim adlı stil yarışmasında diğer yarışmacılarla olan zıt iletişimleri, herkese yaptıkları ters yorumlar, yaptıkları tuhaf açıklamalar ve dikkat çekebilmek için doğal olmayan samimiyetten uzak hareketleriyle fenomen olan Candan kardeşler, program bitmesinden çok uzun zaman geçmesine rağmen hala gündemde kalmak için elinden geleni yapıyor. Candan kardeşlerden küçük olanı Bahar’ın gündem olabilmek adına şimdi de direk dansı videosu paylaştı. Bahar Candan direk dansı videosu bir anda gündeme oturdu ve günün en çok konuşulan haberlerinden biri oldu!

Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan direk dansı videosu!

Adları geçtiğimiz dönemde Eser Yenenler’in evinde yapılan ve Murat Boz’un da orada olduğu ortaya çıkan ev partisi gecesi haberleriyle anılan Candan kardeşlerden Bahar, Instagram hesabından direk dansı yaptığı anların videosunu paylaştı.

Eser Yenenler: “Resmen yuva yıkan kadın gibi oldum.” açıklamasında bulundu!

İşte Benim Stilim programında yakaladıkları şöhretin rüzgarını kaçırmamak adına çeşitli girişimlerde bulunan ve yakın geçmişe bir de single sıkıştıran kardeşlerden Bahar’ın direk dansı performansı şimdiden çok konuşulmaya başladı.

https://youtu.be/E_yuj403TcE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler