Ana SayfaDedikoduEser Yenenler: "Resmen yuva yıkan kadın gibi oldum." açıklamasında bulundu!

İlgili Postlar

Eser Yenenler: “Resmen yuva yıkan kadın gibi oldum.” açıklamasında bulundu!

Magazin dünyasında adı çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen ve kendisi için “yuva yıkan kadın gibi oldum” diyen Eser Yenenler, iş ve özel hayatının en zor günlerini yaşıyor. Nedenleri ve yaşadıklarının detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Bedelini ağır ödedi

Ünlü pop şarkıcı Murat Boz’la birlikte Candan kardeşlerle kaçamak yaparken yakalanan Eser Yenenler, Aslı Enver ile Murat Boz’un ayrılmasına kadar çapkınlığın bedelini ağır ödedi. Magazin gündemlerinde adı çapkınlıklarla anılan Eser Yenenler kendi kariyerini yaptığı çapkınlıklarla kendi elleriyle yıktı. Sosyal medyadan ve medya sahiplerinden tepki alan Yenenler’in yaptıkları karşılıksız kalmadı.
Bir değil iki değil
Murat Boz’un Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile Eser Yenenler’in evindeki partiye katılarak Aslı Enver’in kendisini aldattığı iddialarından sonra ayrılan çift sonra tekrar barıştı. Sonrasında Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un yuvasının yıkılmasına sebep olarak gösterilen Eser Yenenler’in hayatında düşüş başlamış oldu. Bir değil iki değil yaptığı şeklinde sözlere maruz kalan  Eser Yenenler’in yaşadıkları iş hayatını da etkileyerek kariyerinde diplere düşmesine neden oldu.
İtibar kaybına da neden oldu
TV8 ekranlarında önce Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile birlikte sunduğu ‘3 Adam’ programı yayından kaldırılan Eser Yenenler, ardından Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdı. Bu durum Eser Yenenler’in itibar kaybına da neden oldu şeklinde açıklansa da kariyerinde de ciddi bir dibi gördüğü gerçek. Son olarak jüri üyeliği yaptığı ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında da üstü çizilen Eser Yenenler’e yakın arkadaşlarından da darbe geldi. BKM ekibi zamanlarından beri birlikte çalıştığı yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’da çektikleri filmde Eser Yenenler’e yer vermediler.

Tepkiler çığ gibi büyüyor

Magazin dünyasında adı çapkınlıklarla anılan Eser Yenenler iş hayatında darbe üstüne darbe yemesiyle kalmadı sosyal medyadan takipçilerinden de ağır ithamlara maruz kaldı. Tüm bunlara ithafen Eser Yenenler twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Aa bu yaştan sonra yuva yıkan kadın gibi oldum 🙂 O gece kimse kimseyi aldatmadı. Söylendiği gibi beş değil 15 kişildik. Bir de yuva yıkacak olsam en yakınımdakilerden başlardım. İbo evlenmek üzere, Oğuz 2. yılı devirdi. Bir de villa kiralık :)”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler