Ana SayfaDedikoduNihat Doğan imam nikahı yapmış!

İlgili Postlar

Nihat Doğan imam nikahı yapmış!

Geçmiş açıldı Nihat Doğan hem sinirlendi hem de şimdiye kadar kimsenin duymadığı itiraflarda bulundu. Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz’ın sunuculuğunu yapan Nihat Doğan’a öyle bir soru yöneltildi ki Doğan şok oldu. Yaşananlara ve tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nihat Doğan küplere bindi

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz’ın sunuculuğunu yapan Nihat Doğan magazin içerikli programda resmi ve her şeyin adet töreye göre olması gerektiğini savunan bir düşüncede ve çizgide olduğunu vurgulayan bir isim olarak akıllara kazınmıştı. Söylemezsem Olmaz’ın sunuculuğunu yapan şarkıcı Nihat Doğan’a bir takipçisi “Sen de nikahsız nişanlınla aynı evde yaşadın.” deyince Nihat Doğan küplere bindi.[irp]

“Ben dini nikahı kıydım.”

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz’ın sunuculuğunu yapan Nihat Doğan’a bir takipçisinin “Sen de nikahsız ilişki yaşadın.” sözlerine çıldıran Nihat Doğan, “Ben dini nikahı kıydım.” diyerek Seda Sayan’la dini nikahı kıydıklarını resmen itiraf etti. Kendisini izleyenleri şoke eden Nihat Doğandan yıllar sonra böylesi büyük bir itiraf magazin gündeminde büyük ses getirdi.

Seda Sayan cephesinden yanıt gelmedi!
Nihat, takipçisinin yazdığı bu yoruma karşılık “Resmi nikah olmadı ama dini nikahı oldu. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ahmaklıktır.” Açıklamalarında bulunmuştu yıllar sonra Seda Sayan’la imam nikahı kıydıklarını resmen açıkladı. Seda Sayan’ın eski aşkı Nihat Doğan’ın yaptığı açıklamaya bilindiği kadarıyla onay veren ya da aksini iddia eden bir yanıt henüz gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler