Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe Ahmet Hakan'ın Sözlerine Delirdi: "Sen Erkek Bile Değilsin!"

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Ahmet Hakan’ın Sözlerine Delirdi: “Sen Erkek Bile Değilsin!”

Yıldız Tilbe Ahmet Hakan’ın kendisi hakkında köşe yazısında yazdıklarına delirdi! Kendisinin ırkçılıkla suçlandığına sinirlenen Tilbe, Hakan’a “Sen erkek bile değilsin. Kadın mı olmak istiyorsun!” sözleri ve daha da fazlasını içeren tweetleriyle bugün ki gündeme bomba gibi düştü.

Ahmet Hakan, bugün Hürriyet gazetesindeki “Tayyip Bey Mazlum’u getirin bana” başlıklı köşe yazısında Yıldız Tilbe’ye de göndermeler yaptı. Ahmet Hakan’ın kaleme aldığı yazıda;

Yapma Yıldız Etme Tilbe

Hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor gibi…Muhteşem bir kelama imza atmış bir Yıldız Tilbe’nin…Ucuz, sersem, şapşal bir ırkçı gibi konuşmasını…İçime sindiremiyorum.” İfadelerini kullanması üzerine Yıldız Tilbe’den yanıt gecikmedi. Sadece Ahmet Hakan’la kalmayıp Cengiz Semercioğlu’na da yüklenen Tilbe, bugünki tweetleriyle verdi veriştirdi.

 

 

[irp]

Yıldız Tilbe:Yediğin kemikler tatlıdır. Yoksa içine oturması lazım”

Yıldız Tilbe, kendisini ırkçılıkla suçlayan Ahmet Hakan’a ateş püsküren cevaplar verdi. İşte Yıldız Tilbe’nin Ahmet Hakan için kullandığı ifadeler:

Bana ırkçı diyen bütün cahillerden özür bekliyorum. Ahmet Hakan zavallısı içine sinmiyorsa dışının etkisi vardır, yediğin kemikler tatlıdır. Yoksa içine oturması lazım, içinde Allah varsa tabii...” gibi ifadelerde bulundu.

 “Ahmet Hakan sen ucuz sersem ve şapşal bile değilsin”

Hakan hakkında saydırmaya devam eden Tilbe; “Ahmet Hakan sen ucuz sersem ve şapşal bile değilsin, erkek değilsin kadın mı olmak istiyosun! Taşıdığın isimler sana haram olsun Ahmet Hakan sende ne Ahmetlik ne Hakanlık hak getire, latince yaz bakayım seni kaç kişi anlıyor ırkçısız. Konuştuğum dilde şarkıcı arayınca ırkçı olduğumu düşünenler bana Türkçe yazmasınlar. O muhteşem bir kelam diye beğendiğin söylemde bana ait değil, ahmak!

 

Tilbe, Cengiz Semercioğlu’na da Yüklendi: Bunlar aynı kumaş

Cengiz Semercioğlu Ahmet Hakan vb. aynı kumaş. Fakat ben erkek değilim, maalesef. Eminim olmamı isterlerdi. Allahtan bulun.” Şeklinde kızgınlığını ifade eden söylemlerde bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler