Ana SayfaDedikoduFatma Girik "Sevişme Sahneleri Gerçekti" Diyen Yaşar Alptekin'e Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

Fatma Girik “Sevişme Sahneleri Gerçekti” Diyen Yaşar Alptekin’e Yanıt Verdi!

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Fatma Girik geçtiğimiz günlerde Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin’le bir röportaj yaptı. Yaptığı röportajda; hayatının bilinmeyen yönlerinden, servetinden ve sağlık durumundan bahseden Girik; son zamanlarda oyunculuk yıllarındaki öpüşme ve sevişme sahnelerin gerçek olduğunu dile getiren Yaşar Alptekin’e de sert eleştirilerde bulundu.

60’lı yıllarda oyunculuk kariyerine başlayan Fatma Girik; Posta gazetesinden aldığımız bilgilere göre sağlık durumu ve hatta öldüğü ile ilgili sosyal medyada çıkan haberlerin asılsız olduğunu dile getirerek; “İnsanların öldürme hevesini anlamış değilim. Kanser değilim. Hatta çok iyiyim. 74 yaşındayım, elbette sağlık sorunlarım olacak. Sağ bacağımda titanyum, belimin ortasında da 20 dikiş var. Yaşın getirdiği problemler… Bir de hatırlarsanız, Söz Fato’da programında 3’üncü kattan atlamıştım. Hâlâ onun darbesini de çekiyorum.” Şeklinde açıklamalar yaptı.

[irp] Fatma Girik kimdir?

Fatma Girik; “Yaşar Alptekin aklından noksan!”

Röportajındaki soruları yanıtlayan Girik; “Yeşilçam’da sevişme sahneleri gerçekti” diyen Yaşar Alptekin’e ağır sözlerle yanıt verdi. Usta oyuncu; “Bunu gerçekten diyorsa akıldan noksandır. Bu kişiyle aynı filmde oynayanlar buna neden tepki göstermiyor? Çok ayıp. Böyle bir şey olabilir mi?” dedi.

Girik; “Bizim dönemimiz daha temizdi”

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, Yeşilçam’ın öpüşme ve sevişme sahnelerinde gerçek etkileşimin olduğunu söylemiş ve bu sözler uzun süre tartışılmıştı. Konuyla ilgili olarak Fatma Girik sözlerine şunları da ilave etti; “Bu adamın kaç filmi var, kaç ünlüyle rol almış? Belki bazılarıyla flört etmiş olabilir ama o kadar. Bizim dönemimizde böyle şeyler yoktu. Daha temizdi bizim dönemimiz.” Diyerek, konuyla ilgili açıklamalarına son noktayı koydu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler