Ana SayfaDedikoduKoray Avcı'nın Sakalsız Hali Görenleri Şok Etti!

İlgili Postlar

Koray Avcı’nın Sakalsız Hali Görenleri Şok Etti!

Genç şarkıcı Koray Avcı’nın sakalsız hali görenleri şok etti. Sakallı imajına yıllardır alıştığımız Koray Avcı’nın sakalsız halini görenler gözlerine inanamadı. Avcı; sakalsız olarak photoshop yapılmış bir fotoğrafını sosyal medya hesabında hem paylaşıp hem de kendi kendisini esprili bir şekilde eleştirdi.

Romantik aşk şarkılarının söz yazarı ve genç yorumcusu Koray Avcı, kendisine ait bir özçekim fotoğrafında, hayranları tarafından yapılan photoshopla farklı bir hale geldi.

[irp]

Bilindiği üzere, ünlü isimlerin fotoğraflarına; şaka amacıyla photoshop yapıldığına, özellikle farklı sosyal medya hesaplarında tanıklık ediyoruz. Bu tarz bir photoshop çalışmasının son kurbanı olan Avcı ise değiştirilen fotoğrafını çok beğendi ve hesabından paylaştı.

Koray Avcı: “Ulan insafsızlar! Böyle Photoshop mu olur?

Photoshopçuların, bu esprili fotoğraf çalışmasını çok beğenen ve paylaşmakta da herhangi bir sıkıntı duymayan Avcı, kendisini de eleştirmeyi unutmadı: “Ulan insafsızlar! Böyle Photoshop mu olur? Bir kere benim dudağım bu kadar küçük mü? Çenem bu kadar küçük mü? Hakkaten kötüymüş!” şeklinde mesaj da yazdı. İşte Koray Avcı’nın merak edilen fotoğrafı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler