Ana SayfaDedikoduNevin Şimşek’ten Mali Hakkında Son Açıklama: "Ettiğim beddualardan, yataklardan çıkamayacak!"

İlgili Postlar

Nevin Şimşek’ten Mali Hakkında Son Açıklama: “Ettiğim beddualardan, yataklardan çıkamayacak!”

Mehmet Ali Erbil’den hamile kalıp çocuğunu aldırdığını açıklayan Nevin Şimşek, geçtiğimiz gün rahatsızlanan Erbil için ağır sözler söyledi. Ünlü şovmen hakkında; “Ettiğim ahlardan, beddualardan, yataklardan çıkamayacak!” dedi.

Erbil’in Kinayeli Sözüne Nevin Şimşek’ten Yanıt Gecikmedi!

Geçtiğimiz gün; Miss Fashion TV 2017’nin sunuculuğunu yaptığı yarışmada rahatsızlanan Mehmet Ali Erbil, “Ayakta zor duruyorum” diyerek geceden ayrılmıştı. Tansiyonun yükselmesi ve Vertigo rahatsızlığının tetiklenmesiyle rahatsızlanan Erbil, sağlık durumunun iyi olduğuna dair bir TV programında da açıklama yapmıştı. 60 yaşındaki şovmen; yarışma gecesi ile ilgili olarak, “Yarışmada birinci olan kızı, tebrik bile edemedim. Allah korusun hamile kalır falan” sözleriyle, şarkıcı Nevin’e göndermede bulunmuştu. Ünlü şovmenin isim vermeden kendisini hedef alan sözlerine Nevin Şimşek’ten yanıt gecikmedi.

[irp]

Nevin Şimşek: “Mazlumun ahı çıkar aheste aheste”

Milliyet gazetesinden aldığımız habere göre Mehmet Ali Erbil’in zoruyla hamileliğini sonlandırdığını iddia eden Şimşek; “Allah büyüktür, mazlumun ahı çıkar aheste aheste. Mehmet Ali Erbil; ettiğim ahlardan, beddualardan, yataklardan çıkamayacak, hastalıklardan ötürü. Allah ıslah etsin. Bebeğimi aldırdığım için çok pişmanım. Bu vicdan azabını hayatım boyunca çekeceğim.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Mehmet Ali, bana bir iğne bile almadı!”

Şimşek; kendisine Erbil’in ikinci el araba aldığı mevzusuyla ilgili de açıklama yaptı. “Bu adam, 3 aylık ilişki süresince bana bir iğne bile almadı. Hamilelikte benimle ilgilenmedi, kızlarla defalarca aldattı. Başka kızla ‘sevgili’ diye haberleri çıktı. Ben de onun üzerine ikinci el araba istedim. Bunun, bebeğimle en ufak alakası yoktur. Benim hakkımda bilip bilmeden konuşulsun istemiyorum, yaramı deşmesinler artık yeter!” Diyerek üzüntüsünü ifade etti.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler