Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki’nin Ünlü Playboyla Instagram'daki Yazışmaları Şok Etti!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Ünlü Playboyla Instagram’daki Yazışmaları Şok Etti!

Son zamanlarda her yaptığı hareketiyle olay olan Aleyna Tilki, bu kez de sosyal medyada ünlü Playboy mankeni Burak Boz’a yazdığı mesajlarla şok etkisi yaptı ve pes artık dedirtti.

Müzik piyasasının en genç ve bir o kadar da şımarık isimlerinden olan Aleyna Tilki; bu yıl, son şarkısı “Sen Olsan Bari” ile iyi bir çıkış yaptı ve video klibiyle izlenme rekorları kırdı. Henüz 17 yaşında olan Aleyna’nın, Snapchat üzerinden ünlü playboyla yazışmaları ortaya çıktı.

Dünyanın pek çok yerinde, genç yaşta şöhret olan ünlü isimlerde, benzer sansayonel hareketleri fazlasıyla görmekteyiz. Bu kez; sosyal medya üzerindeki yazışmalarıyla büyük yankı uyandıracak bir hareket yapan Aleyna, ünlü playboy mankenine attığı mesajlarla resmen kendisini ifşa etti.

Aleyna Tilki’nin İşte Şok Yazışmaları!

Son zamanlarda, Snapchat üzerinden ilginç paylaşımlarda bulunan ünlü Playboy mankeni Burak Boz’a, Aleyna Tilki, yanlış yerlere çekilecek mesajlar gönderdi. Mesajında: “Burak Boz beni boz” ifadeleri kullanan Aleyna’ya, Burak Boz’un diğer mesajları instagramda görünmese de “Allah Allah, yaş kaç senin” gibi cevaplar verdiği gözlemlendi. Konuyla ilgili olarak her iki taraftan da herhangi bir açıklama henüz gelmedi. İşte o şok yazışmalar…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler