Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade, Sokağa Çıkma Yasağı Paylaşımı Kahkahaya Boğdu..

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade, Sokağa Çıkma Yasağı Paylaşımı Kahkahaya Boğdu..

Yetenekli oyuncu Nesrin Cavadzade, karantina günlerinde takipçilerini yanlız bırakmıyor. Evde Kal çağrısıyla sosyal medya paylaşımlarına devam eden güzel oyuncu bu defa kendi fotoğrafını paylaşarak korona virüs salgınında ötürü 20 yaşın altındakilerin sokağa çıkma yasağıyla ilgili esprili bir gönderme yaptı. Detayları Haberimizde..

Nesrin Cavadzade Hayranlarını İlk Ev Hapsi’ne Kaldığı Güne Götürdü..

Nesrin Cavadzade, Sokağa Çıkma Yasağı Paylaşımı Kahkahaya Boğdu..

Kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını Türkiye’yi de kasıp kavurmaya devam ediyor. Her geçen gün yüksek önlemler artırılırken alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üste vatandaşların ve 20 yaşın altındaki kişilerin sokağa çıkması yasaklanmıştı. Bu yasakla ilgili en ilginç paylaşım ise Yasak Elma’nın yıldızı güzel oyuncu Nesrin Cevadzade yaptı..

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade, sokağa çıkma yasağıyla ilgili yaptığı paylaşımla herkesi güldürdü

Nesrin Cevadzade; “Son Kez Dışarı Çıktım”

Fox Tv televizyonlarında büyük ilgiyle izlenen fenomen dizi Yasak Elma’da başroller de oynayan Nesrin Cavadzade, instagram sayfasından sokakta çekilmiş kendi fotoğrafını paylaşarak “20 yaşın altındakilere yasak geldi. Son kez dışarı çıktım” notunu düştü. Yetenekli Güzel oyuncunun bu paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Güzel oyuncunun zayıflığına dikkat çeken bazı fanları ise “50 kilo altına sokağa çıkma yasağı gelirse üzül bence” şeklinde espri ile karşılık verdiler..

 

İşte Nesrin Cevadzade’nin Sokağa Çıkma Yasağı Paylaşımı;

Nesrin Cavadzade, sokağa çıkma yasağıyla ilgili yaptığı paylaşımla herkesi güldürdü

65 Yaş’da Olduğu Gibi 20 Yaşın Altındaki Kişilerinde Sokağa Çıkması Yasaklandı!..

Geçtiğimiz akşam korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Ülkemizin tamamıyla daha önce 65 yaş üstüne uyguladığımız sokağa çıkma uygulamasını 20 yaş altına getirmektir. Gece yarısından itibaren 1 Ocak 2000 ve üstü tarihli doğumlularda tıpkı 65 yaş üstü gibi sokağa çıkamayacaktır. Bununla gençlerimizi de çocuklarımızı da ciddi manada kontrol altına almak durumundayız. 65 yaş üstü sıkıntıda da 20 yaş altı sıkıntıda değil diye elimizde böyle bir garanti yok” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler