Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Görümcesi Eylem İpek Şafak'ı Neden İhbar Etti!..

İlgili Postlar

Seren Serengil Görümcesi Eylem İpek Şafak’ı Neden İhbar Etti!..

Ünlü şarkıcı Seren Serengil’in boşanma arifesinde olduğu eşi Yaşar İpek’in teknede çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sonrasında olaylara aile bireyleri de karışmış ve Seren Serengil, photoshoplu olduğunu öne sürdüğü tatil fotoğrafları için Yaşar İpek’in kardeşiEylem İpek Şafak’ı suçlayan sözler kullanmıştı. Eylem İpek Şafak da bu iddialardan sonra Seren Serengil hakkında koruma kararı aldırtmıştı. Görümcesi İpek Şafak, yengesi hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararını sosyal medya hesabından paylaştı. Ne olduysa işte o zaman oldu. Bakın Seren Serengil ne yaptı? Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil’in Özbek Yardımcısından Görüntülü Açıklama!..

Seren Serengil Görümcesi Eylem İpek Şafak’ı Neden İhbar Etti!..

Görümce İpek Şafak, yengesi Seren Serengil hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararını sosyal medya hesabından paylaşınca alınan kararda Seren Serengil’in tüm kişisel bilgileri olan, soy bilgileri- adresi ve TC kimlik numarası gibi şahsi bilgiler açıkça göründü.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil; “Güvenliğimden Endişe Ediyorum”

Bunun üzerine Seren Serengil, ‘Soy bilgilerimle birlikte adresimi açıkça paylaşmış. Fiziki saldırıya maruz kalabilirim. Güvenliğimden endişe ediyorum ‘ diyerek savcılığa koştu.

Seren Serengil'in koronavirüs nedeniyle yardımcısını darp edip ...

Seren Serengil, bir ay boyunca Eylem İpek Şafak hakkında şiddet içeren söz, aşağılama, hakaret ve küçük düşürücü söz ve davranışta bulunmamasına karar verilmişti.

Seren Serengil; “Açık Hedef Haline Geldim”

Seren Serengil Şikayet dilekçesinde, sosyal medyada paylaşılan bu bilginin kendisini açık hedef haline getirdiğini, fiziki saldırıya maruz kalma riskini yaşattığını ve güvenliğinden endişe duyduğunu ileri sürdü. Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak yaydığını ileri sürerek savcılığa yaptığı şikayet ardından konuyla alakalı savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler