Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in Özbek Yardımcısından Görüntülü Açıklama!..

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Özbek Yardımcısından Görüntülü Açıklama!..

Ünlü şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı tarafından korona virüs olduğu öne sürülerek darp edildiğini savunarak savcılığa suç duyurusu yapan Özbekistan kökenli yardımcısı Gulnoza Mamatova itirafı dün magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Bugün ise yeni bir gelişme daha yaşandı..Özbek bakıcı basın mensuplarına yönelik bir görüntülü mesaj hazırladı. Mesaj ve detayları Haberimizde..

Seren Serengil’e Şok İddia!!..Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu…

Seren Serengil’in Özbek Yardımcısından Görüntülü Açıklama!..

Özbek bakıcı Gulnoza Mamatova, adaletin er ya da geç yerini bulacağını söyleyerek, “Yapılanlar cezasız kalmayacaktır” şeklinde ifade etti. Yaşadığı darp olayının hala şokunda olduğunu ankatan Gulnoza Mamatova, haklarında şikayetçi olduğu kişiler tarafından hala tehdit edildiğini de aktardı.

Seren Serengil kimdir?

“Adalet Er YaDa Geç Yerini Bulacaktır.”

Özbek bakıcı Gulnoza Mamatova, “Yaşadığım olayla ilgili avukatım Ali Çizik Bey adliye kurumlarında gerekli işlemleri başlatmışlardır. Olayın basına yansımasından sonra Seren Hanım televizyonda bir açıklama yapmıştır. Bu bir kadın tarafından yaptıklarını kapatmak adına hala hakaret ve iftiralara devam edip olayla alakası olmayan, benim hayatımda tanımadığım kişileri bağlıyorlar. Adalet er ya da geç yerini bulacaktır. Tüm yapılanlar cezasız kalmayacaktır. Avukatım Ali Çezik Bey süreci yakında takip ediyor” dedi.

Özbek bakıcı Gülnaz Mamatova’nın avukatı Ali Çezik de basın mensuplarına yönelik bir video hazırlayarak şunları aktardı;

Korona olduğu gerekçesiyle Seren Serengil'in kendisini darp ...

 

Özbek Bakıcının Avukatı’da Açıklama Yaptı;

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ve erkek arkadaşının yanlarında çalışan müvekkili Özbek bakıcı Gulnoza Mamatova’ya yönelik suç eyleminde bulunduklarını aktaran Avukat Çezik, “Bu süreci hukuka intikal ettirmemiz ile birlikte haber kamuoyuna yayılmıştır” dedi.

Avukat Çezik, “Seren Serengil, bu eylem içerisinde bulunan şahıslar ve kamuoyu bilsin ki, mağdur ve müşteki olan Gülnaz, ‘Türkiye’de bir kaç tanıdığı ve yakını haricinde kimsesi olmayan, derin bağlantıları olan bir kişi değil. Sadece geçimini sağlamaya çalışan bir kadındır. Bu kişiler yaptıklarını yapmış oldukları eylemlerden üzüntülerini belirtip gerek müvekkil gerekse kamuoyundan özür dileseler de daha samimi, daha inandırıcı olacaktı” dedi.

Seren Serengil için şok iddia! "Özbek uyruklu yardımcısını ...

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler