Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan Şok Eden Beren Saat İtirafı!!!...

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Şok Eden Beren Saat İtirafı!!!…

Son dönemlerdeki evliliklerindeki krizi nihayet aşan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’dan şok eden Beren Saat itirafı geldi. Şu sıralar aşklarını dolu dizgin yaşayan ünlü çiftten Kenan Doğulu’nun çarpıcı açıklamalarının Detayları Haberimizde..

Kenan Doğulu ve Beren Saat, Kurallara Uymadı!

Kenan Doğulu’dan Şok Eden Beren Saat İtirafı!!!…

Geçen sene başlarında şarkıcı Kenan Doğulu ve eşi oyuncu Beren Saat’in evliliklerinde herşey ters gitmiş çift boşanmanın eşiğine kadar gelmişlerdi. Hatta evliliklerine ihanet karıştığı öne sürülmüş ve ünlü ikili  zor günler geçirmişti.

Kenan Doğulu Kimdir?

Kenan Doğulu'dan aylar sonra Beren Saat paylaşımı görenleri ...

Her şey geride kaldı ve Beren Saat ve Kenan Doğulu tekrar el ele pozlar vererek aşklarını dolu dizgin yaşamaya başladılar. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile çok mutlu olduklarını ifade ederek ve herkesin şok olacağı bir itirafta bulundu.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat ile Kenan Doğulu barıştı - Bursada Bugün - Bursa bursa ...

Kenan Doğulu; “16 Kez Evlilik Teklifi Yaptım”

Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’e 16 kez evlilik teklifinde bulunduğunu, 6 kez de yüzük aldığını açıkladı.

Kenan Doğulu, “Eşim gittikçe zenginleşen bir botanik bahçesi gibi. İçinde çeşit çeşit çiçekler açıyor. Ona her sabah yeniden aşık oluyorum. Aynı evde, ayrı odalarda birbirimize şiirler yazıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat, Londra dönüşü 14 gün kuralına uymadı ...

Kenan Doğulu Ve Beren Saat’in Evliliklerinde Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz senenin ilk aylarında Kenan Doğulu ve Beren Saat’in aralarının kötü olduğu haberlerinin yayılmasıyla birçok iddia da ortaya atılmıştı. En dikkat çeken iddialardan bir dei Beren Saat’in Kenan Doğulu’dan AIDS kaptığ ve ikilinin yuvasına ihanetin karıştığı konuşuluyordu.

Beren Saat’in ‘Masumiyetini kaybettin’ paylaşımıyla eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününde paylaşım yapması ihanet iddialarını daha güçlendirmişti. Kenan Doğulu’nun adı Aslı İşler’le fazlaca konuşulmaya başlamıştı. Sonrasında Beren Saat’in Kenan Doğulu’ya nispet yaptığı ve Fransız DJ Maga ile beraber olduğu öne sürüldü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler