Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu ve Beren Saat, Kurallara Uymadı!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu ve Beren Saat, Kurallara Uymadı!

2014 senesinde nikah masasına oturan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin yaklaşık 8 aydır evliliklerinde sıkıntılar çekilmiş ve boşanacakları konuşulmuştu. Ünlü Türk oyuncu Beren Saat ile Ünlü pop sanatçı Kenan Doğulu Barıştı mı? sorusuna geçtiğimiz günlerde yanıt vermişlerdi sıcak görüntüleriyle görüntülenen Beren Saat ve Kenan Kurallara Uymadı!

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Barıştı Mı?

Londra Dönüşü 14 Gün Kuralına Uymadılar

Kenan Doğulu ve Beren Saat, corono virüsünün çok görüldüğü yerlerden biri olan Avrupa’ya gitti. Dönüşte ise Sağlık Bakanlığı’nın 14 gün evde kalma uyarılarına uymayıp dolaşmaya çıktı. Geçen hafta Beren Saat ve Kenan Doğulu, corona virüsünün en çok görüldüğü yerlerden biri olan Avrupa’ya tatile gitti. Dönüşte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu’ya, Beren Saat’e doğum gününde ne aldığı soruldu. Doğulu ise ilginç bir cevap verdi ve “Geçen hafta Londra’ya gittik” dedi. Ne var ki, Avrupa dönüşü Kenan Doğulu’nun en son Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliğin’de MSG gödüldüğü söylendi.

Halkın İçine Karıştı

Kenan Doğulu ve Beren Saat, corono virüsünün çok görüldüğü yerlerden biri olan Avrupa’ya gitti. Dönüşte ise Sağlık Bakanlığı’nın 14 gün evde kalma uyarılarına uymayıp dolaşmaya çıktı.  Normal bir zamanda dikkat çekmeyecek olan bu detay, dünyayı saran corona virüsünden sonra tepki çekti. Çünkü Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 14 gün içerisinde corona virüs olan ülkelerden gelinmesi halinde evden çıkılmaması gerektiği vurgulanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler