Ana SayfaÜnlülerSinem Ünsal'ın Sevgilisinin Mesleğini Öğrenenler Şaşırdı!

İlgili Postlar

Sinem Ünsal’ın Sevgilisinin Mesleğini Öğrenenler Şaşırdı!

“Mucize Doktor” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Sinem Ünsal sevgilisini tanıştırdı. Fox ekranlarında Perşembe akşamları izleyicisini ekran başına kitleyen “Mucize Doktor”un sevilen oyuncusu Sinem Ünsal canlandırdığı “Nazlı” karakteriyle izleyicisinden tam not aldı. Hem oyunculuğu, hem de güzelliğiyle kısa sürede izleyicisinin gönlünü kazanan Sinem Ünsal’ın Sevgilisinin Mesleğini Öğrenenler Şaşırdı!

Mucize Doktor’un Nazlısı Sinem Ünsal Elbisesiyle Görenleri Şaşırttı!

Sinem Ünsal Kimdir?

Oyuncu Çıktı!

Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan 26 yaşındaki oyuncu Sinem Ünsal’ın, 1 yıldır ünlü bir oyuncuyla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Mucize Doktor’da Nazlı karakterine hayat veren oyuncu Sinem Ünsaldizi oyunculuğunun yanı sıra “Bir Alaturka Hikayet – Raif ile Letafet” isimli tiyatro oyununda da yer alıyor. Son olarak Ünsal’ın, tiyatrodaki rol arkadaşı Kıvanç Kılınç’la 1 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Sinem Ünsal’ın Sevgilisinin Mesleğini Öğrenenler Şaşırdı!

“Mucize Doktor” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Sinem Ünsal sevgilisini tanıştırdı. Fox ekranlarında Perşembe akşamları izleyicisini ekran başına kitleyen “Mucize Doktor”un sevilen oyuncusu Sinem Ünsal canlandırdığı “Nazlı” karakteriyle izleyicisinden tam not aldı. Son olarak Ünsal’ın, tiyatrodaki rol arkadaşı Kıvanç Kılınç’la, aşk yaşanıldığı öğrenildi. Çiftin aşk kareleri, sosyal medyaya damga vurdu. Ünsal’ın bir ilişkisi olduğunu bilmeyen hayranları ise şaşkınlık yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler