Ana SayfaÜnlülerYunus Günçe Ağır Laflar ile Birlikte Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Yunus Günçe Ağır Laflar ile Birlikte Açıklama Yaptı!

Son olarak Survivor yarışmasının 2016 sezonunda yer almıştır. Ünlü oyuncu Yunus Günçe, bir süredir aşk yaşadığı Işık Selin Kuyumcu ile evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olan olan çift Yunus Günçe, Corona virüs hakkında yapılan bazı paylaşımların amacını aştığını bir video paylaştı. Yunus Günçe Ağır Laflar ile Birlikte Açıklama Yaptı!

Yunus Günçe: Siz salak mısınız?

Oyuncu Yunus Günçe, Corona virüs hakkında yapılan bazı paylaşımların amacını aştığını düşünerek dikkat çekici bir video paylaştı.  Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Corona virüs hakkında gereksiz espriler yapan insanları eleştiren Günçe, “Siz salak mısınız? Yanlış anlamayın gerçekten merak ediyorum. Çünkü eğer cevabınız ‘evet’ ise ona göre davranacağım. Mesela o zaman size hiç kızmayacağım. Çünkü salağa kızılmaz. Salak bu dersin geçersin.”

Yunus Günçe Ağır Laflar ile Birlikte Açıklama Yaptı!

Son olarak Survivor yarışmasının 2016 sezonunda yer almıştır. Ünlü oyuncu Yunus Günçe, bir süredir aşk yaşadığı Işık Selin Kuyumcu ile evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olan olan çift Yunus Günçe, Corona virüs hakkında yapılan bazı paylaşımların amacını aştığını bir video paylaştı. Yunus Günçe, “Siz salak mısınız? Yanlış anlamayın gerçekten merak ediyorum. Çünkü eğer cevabınız ‘evet’ ise ona göre davranacağım. Mesela o zaman size hiç kızmayacağım. Çünkü salağa kızılmaz. Salak bu dersin geçersin.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler