Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli Genç Gözükmenin Sırrını Açıkladı!

İlgili Postlar

Defne Samyeli Genç Gözükmenin Sırrını Açıkladı!

Sunucu Defne Samyeli, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın birlikte olduğunu öğrendiğinde Konduramadım açıklamasında bulunmuştu. Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra aşk hayatında sessiz kalan Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde kafaları karıştıracak bir görüntüye imza atmıştı. Kaan Sekban ve bir kadın arkadaşlarıyla sohbet ederken objektiflere yakalanmıştı. Şimdiler de ise Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, şarkıcı Mustafa Sandal’ı çıkardığı kitabındaki kendisiyle ilgili ifadeleri nedeniyle mahkemeye vermişti. Şimdide gündemden düşmeyen Defne Samyeli Genç Gözükmenin Sırrını Açıkladı!

Defne Samyeli Kimdir?

Kaan Sekban Kimdir?

Defne Samyeli Ünlü Komedyen Kaan Sekban İle Görüntülendi..

Defne Samyeli; Geç Yatar, Geç Kalkarım

Defne Samyeli, Alem dergisine verdiği röportajda rutini, gençlik iksiri ve estetik hakkında merak edilenleri anlattı. Defne Samyeli güzellik sırlarını paylaştı. Defne Sayeli, “Geç yatar, geç kalkarım. Uyanınca ılık, sirkeli su içerim. Susam yağıyla vücudumu fırçalar, 15 dakika egzersiz yaparım. Kendim için güzel şeyler yapmaktan keyif alıyorum. Genç kalmış bir halim var mı bilmiyorum. Herkese sordukları ‘Estetik var mı?’ bana da yöneltiliyor. İnsanlarda ‘Ancak estetikle güzel olur’ diye algı var.” diyerek gündemde yerini almıştır.

Defne Samyeli Ünlü Komedyen Kaan Sekban İle Görüntülendi..
Defne Samyeli Ünlü Komedyen Kaan Sekban İle Görüntülendi..

Defne Samyeli Genç Gözükmenin Sırrını Açıkladı!

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra aşk hayatında sessiz kalan Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde kafaları karıştıracak bir görüntüye imza atmıştı. Kaan Sekban ve bir kadın arkadaşlarıyla sohbet ederken objektiflere yakalanmıştı. Şimdiler de ise Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, şarkıcı Mustafa Sandal’ı çıkardığı kitabındaki kendisiyle ilgili ifadeleri nedeniyle mahkemeye vermişti. Defne Samyeli, Alem dergisine verdiği röportajda rutini, gençlik iksiri ve estetik hakkında merak edilenleri anlattı. Defne Samyeli güzellik sırlarını paylaştı.

Defne Samyeli, Palandöken’de objektif karşısına geçti
Defne Samyeli, Palandöken’de objektif karşısına geçti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler