Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade Hayranlarını İlk Ev Hapsi’ne Kaldığı Güne Götürdü..

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade Hayranlarını İlk Ev Hapsi’ne Kaldığı Güne Götürdü..

Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile hayranlarını henüz küçük bir kız olduğu döneme götürdü. Dünyayı saran koronavirüs’ün Türkiye’yi de etkilediği şu günlerde Evde Kal sloganına uyan güzel oyuncunun bu paylaşımı takipçileri tarafından çok beğenildi. Detaylar Haberimizde..

Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın 8 Mart Pozları Çok Beğenildi..

Nesrin Cavadzade Hayranlarını İlk Ev Hapsi’ne Kaldığı Güne Götürdü..

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerin başında gelen Nesrin Cavadzade, en son Yasak Elma’dan rol arkadaşları Eda Ece ve Şevval Sam ile birlikte verdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü pozu ile sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı.

Nesrin Cavadzade kimdir?

 

Nesrin Cavadzade: “İlk Ev Hapsi Deneyimim”

Şimdilerde ise Türkiye dahil binlerce kişi Korona virüsü ile mücadele kapsamında kendilerini evine kilitlemiş durumdayken, kendini  ev hapsine alan ünlü isimler arasında güzel oyuncu Nesrin Cavadzade de var.

Takipçileriyle esprili bir paylaşımda bulunan güzel oyuncu Yıllar önce kendisi henüz küçük bir kız çocuğuyken çekilmiş bir pozunu hayranlarının beğenisine sundu. Nesrin Cavadzade bu pozun hemen altına: “10 yaşında ilk ev hapsi deneyimim. kağıt, kalem ve barbie bebeğim var. tamamım” mesajın iliştirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler