Ana SayfaÜnlülerEda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın 8 Mart Pozları Çok Beğenildi..

İlgili Postlar

Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın 8 Mart Pozları Çok Beğenildi..

Televizyonların en popüler dizilerinin başında gelen Yasak Elma’nın başrollerinde yer alan ünlü oyuncular  Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin birlikte verdiği 8 Mart pozu sosyal medyada büyük beğeni topladı. Muhteşem üçlünün Kadınlar Günü pozu ve tüm Detaylar Haberimizde..

Nesrin Cavadzade Elbisesi ile Dikkatleri Üstüne Çekti!

Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın 8 Mart Pozları Çok Beğenildi..

Cesur pozlara imza atan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, instagram Intsgram sayfasında bu fotoğrafı “Bu üçlü çok güçlü” mesajı ile paylaştı. Güzel oyuncuların Takipçilerinin Kadınlar Gününü kutladığı bu paylaşıma,binlerce de beğeni yağdı. Güzel oyuncu Eda Ece ise instagram sayfasından yayınladığı paylaşımlarla da Yasak Elma izleyicisini adeta mest etti.

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece’den Örnek Davranış!

“8 Mart’ta Daha Güzel Bir Karemiz Olacak, Söz”

“8 Mart’ta daha güzel bir karemiz olacak, söz” notuyla instagram hesabının hikaye bölümünden de paylaşım yapan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de  bu fotoğraf ile sözünü de tutmuş oldu.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Başarılı oyuncu Eda Ece, “Çok sevgi” mesajı ile bu poza kalp emojili cevap verdi.

Muhteşem oyuncuların takipçileri, bu 3 ünlü oyuncunun kadının gücünü temsil ettiğini ifade eden yorumlar yaptılar. Bir takipçi, “Ayrı ayrı bayılıyorum size, gününüz kutlu olsun” diye yazarken, diğer bir takipçiler ise bu üç ünlü kadını idol olarak benimsediklerini ifade ettiler.

Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!

İşte Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın 8 Mart Kadınlar Günü Paylaşımları;

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler