Ana SayfaDedikoduŞevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!

Fox Tv’deki Yasak Elma dizisinde Ender Argun karakterini hayat veren yetenekli oyuncu Şevval Sam, uzun zamandan beri gözükmüyordu. Geçtiğimiz Günlerde 11 yıldır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi ile ilk resmini takipçileri için paylaştı. Bu paylaşımda gündeme bomba gibi Oturmuştu. Şevval Sam, Televizyonda yoğun bir ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinde sosyal medyada fotoğraf atarak paylaşmıştı. En son da ise sosyal medya aktifliğini koruyarak bu sefer de ise cesur paylaşımlar da bulundu. Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!

Dekolteli Paylaşım Çok Konuşuldu!

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, 2020 yılını sahnede karşılayan isimlerden biriydi. Sam, sahnede tercih ettiği derin yırtmaçlı siyah elbisesiyle çok konuşuldu. Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Ender’ karakterine hayat veren Şevval Sam, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri… 46 yaşındaki şarkıcı, iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 2019 yılının son saatlerinde sahnede olan Şevval Sam, siyah derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti. Uzun ve yarı transparan elbisesiyle birkaç kare fotoğrafını sosyal medya hesabından da paylaşan Sam, altına şu notu düştü: “Bu fotoğraf çekildiğinde henüz 2019’du. Dün akşam bizimle olan herkese teşekkürler” açıklamasında bulundu.

Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!
Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!

Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!

Fox Tv’deki Yasak Elma dizisinde Ender Argun karakterini hayat veren yetenekli oyuncu Şevval Sam, uzun zamandan beri gözükmüyordu. Geçtiğimiz Günlerde 11 yıldır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi ile ilk resmini takipçileri için paylaştı. Bu paylaşımda gündeme bomba gibi Oturmuştu. Şevval Sam, Televizyonda yoğun bir ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinde sosyal medyada fotoğraf atarak paylaşmıştı. En son da ise sosyal medya aktifliğini koruyarak bu sefer de ise cesur paylaşımlar da bulundu. Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı! Uzun ve yarı transparan elbisesiyle birkaç kare fotoğrafını sosyal medya hesabından da paylaşan Sam, altına şu notu düştü: “Bu fotoğraf çekildiğinde henüz 2019’du. Dün akşam bizimle olan herkese teşekkürler” açıklamasında bulundu.

Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!
Şevval Sam Dekoltesi İle Sosyal Medyayı Salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler