Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar, Bacaklarını Açarak Yılbaşı Pozu Verdi

İlgili Postlar

Demet Evgar, Bacaklarını Açarak Yılbaşı Pozu Verdi

Avlu dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle izleyenlerin sevgisini kazanan Demet Evgar, yılbaşında paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Evgar bacaklarını açarak verdiği poza “Hoşgeldin 2020. Tüm bereketine açıyorum kendimi” sözlerini yazdı.

Acısıyla tatlısıyla arkada bıraktığımız 2019’un son gününe ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları damga vurdu. Kiminin evde kimininse dışarıda karşıladığı yeni yılda ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından ilginç paylaşımlarda bulundu. Yılbaşını evinde kutlayan ünlü oyuncu Demet Evgar’ dan da özel bir paylaşım geldi.

Demet Evgar Kimdir?

“Tüm Bereketine Açıyorum Kendimi”

Fenomen dizi Avlu’da Deniz rolüne başarıyla hayat veren Demet Evgar, başında taçla bacaklarını açtığı fotoğrafı paylaştı. Straplez tulum giyen güzel ve başarılı oyuncu yılbaşı pozunu “2019’a şükrederek başladım 2020 ye… Etrafımı saran sevgili dolu, güven dolu tüm varlıklara, dostlara, aşklara, muhabbete, işime, gücüme binlerce kere şükürler olsun. Hoşgeldin 2020. Tüm bereketine açıyorum kendimi” sözlerini düştü.

Farklı Pozuna Beğeni Yağdı

Sosyal medyada kendine özgü pozlarıyla adından söz ettiren Evgar, yılbaşı pozuyla ilginç paylaşımlarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Güzel oyuncunun bu paylaşımı ise takipçileri tarafından beğeni topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler