Ana SayfaÜnlülerArda Turan ve Aslıhan Doğan Turan' ın Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan’ ın Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Geçtiğimiz yıl ilk bebeklerini kucaklarına alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çiftinin ikinci bebekleri dünyaya gelecek. Çiftin ikinci bebeklerinin de cinsiyetinin erkek olacağı ortaya çıktı.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

12 Mart 2018 tarihinde evlenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti geçtiğimiz yıl Ekim ayında ilk bebekleri olan Hamza Arda’ yı kucaklarına aldı. Kalabalık bir aile olmak istediğini söyleyen Aslıhan Doğan, şimdilerde ikinci bebeklerine hamile.

Arda Turan Kimdir?

İkinci Bebekleri de Erkek Olacak

Tv8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında Eylem İpek Şafak’ın haberine göre: Arda-Aslıhan Turan çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Hamza Arda adını verdikleri bir oğulları bulunan ünlü çiftin ikinci bebeklerinin cinsiyeti de erkek olacak. Hamilelik süreciyle ilgili detayları sadece yakın çevresiyle paylaşan çift, şimdiden ikinci bebekleri için hazırlıklara başladı.

“Arda ile Aklımızı Yitirmiş Durumdayız”

Çocukları çok sevdiğini her fırsatta dile getiren ve hareketleriyle belli eden Aslıhan Doğan Turan, muhabirlere son verdiği röportajda “İkinci bebeğimize iki aylık hamileyim. Planlı bir bebekti. Evlat, bambaşka. Arda ile aklımızı yitirmiş durumdayız. Birbirimize sürekli oğlumuzun fotoğraflarını gösteriyoruz. Arda, Hamda Arda’yı Lalipli diye seviyor. O kelime Arda’nın onu severken kullandığı bir sözcük, anlamı yok” demişti.

 Aslıhan Doğan: Arda’nın Sonuna Kadar Arkasındayım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler