Ana SayfaÜnlülerAslıhan Doğan: Arda'nın Sonuna Kadar Arkasındayım!

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan: Arda’nın Sonuna Kadar Arkasındayım!

Aslıhan Doğan: Arda’nın sonuna kadar arkasındayım! Milli futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, önceki gün düzenlenen bir kermese katıldı. Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına düzenlenen kermeste standını ziyaret eden Doğan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

Aslıhan Doğan Anne Olduktan Sonra İlk Defa Konuştu!

Aslıhan Doğan: Arda’nın sonuna kadar arkasındayım!

Aslıhan Doğan: Arda’nın sonuna kadar arkasındayım! Milli futbolcu Arda Turan ile geçtiğimiz yıl Mart ayında dünya evine giren sosyetik güzel Aslıhan Doğan, Ekim ayında oğlu Hamza’yı kucağına alarak anne olma sevincini yaşadı.

Önceki gün Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına düzenlenen kermese katılan Aslıhan Doğan, kermeste standıyla yer alan annesi ile kızkardeşini ziyaret etti ve kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayak üstü bir sohbet gerçekleştirdi.

6 ay önce oğlu Hamza’yı kucağına alan sosyetik güzel düzgün fiziği ile oldukça dikkat çekerken, oğluyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

İşte Aslıhan Doğan’ın anlattıklarından bazı satırbaşları…

Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına düzenlenen kermese katılan Aslıhan Doğan, annesinin ve kızkardeşinin standını ziyaret etti.
Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına düzenlenen kermese katılan Aslıhan Doğan, annesinin ve kızkardeşinin standını ziyaret etti.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

Hamza bizi yataktan kaldıran bir bebek değil

-Hamza çok iyi, 6 aya yaklaştı. Onun her şeyi çok güzel. Diş çıkarıyor. Katı meyveye geçeceğiz.

-Allah nazardan saklasın Hamza zor bir bebek değil. O bizi yataktan kaldıran bir bebek değil. Ben içgüdüsel olarak kalkıyorum, kontrol ediyorum. Birazcık mıncıklıyorum.

Arda bana her zaman yardımcı oluyor

-Arda gereken şeyleri katıldığı programda söyledi. Çok mutlu oldum. O bana her zaman yardımcı oluyor. Hamza’nın her şeyinle ilgileniyor.

-Geçirdiğimiz günleri eşim anlattı. Mahkeme süreci var, neyin ne olduğu ortaya çıkar.

Eşimin sonuna kadar arkasındayım, bu hep böyle olacak

-Dışarıdan gelen yorumlarla çok ilgilenen bir insan değilim. Benim eşime güvenim ortada. Ben görüşümü ilk günden belli ettim. Eşimin sonuna kadar arkasındayım, bu hep böyle olacak. Ben çekirdek ailemle ve bu insanların düşünceleriyle ilgiliyim. Oradan buradan gelen şeyler beni çok alakadar etmiyor.

Şubat ayında yaptırdığı dudak dolgusu yüzünden sosyal medya hesaplarında alay konusu olan Aslıhan Doğan, estetikle ilgili sorulara cevap vermedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler