Ana SayfaDizilerAtiye Dizisi Başlamadan Bitiyor mu?

İlgili Postlar

Atiye Dizisi Başlamadan Bitiyor mu?

Atiye dizisi başlamadan bitiyor mu? Netfilx’in Türkiye’nin ikinci Türk dizisi olan Atiye, çekimleri tüm hızıyla sürerken yaşanan talihsiz kazayla gündem oldu. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsur gibi isimlerin yer aldığı yeni dizi hakkında daha başlamadan biteceği söylentileri büyük merak konusu oldu. Atiye dizisi hakkında çekimlerin duracağına dair iddialar neden çıktı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Netflix’in Yeni Türk Orijinal Dizisi Atiye’nin Çekimleri Başladı

Atiye dizisi başlamadan bitiyor mu?

Atiye dizisi başlamadan bitiyor mu? Netflix Türkiye’nin Hakan: Muhafız dizisinin ardından çektiği ikinci dizi olan Atiye, oyuncu kadrosuyla ilk günden büyük bir merak konusu oldu.

Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Atiye dizisi, konusu ile de dikkat çekti.

Baş karakterin ismini verdiği dizi, Şengül Boybaş’ın kaleme aldığı Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan esinlenildi.

Mistik hikayenin konu edildiği Atiye dizisi, geçtiğimiz gün yaşanan talihsiz bir kaza ile gündeme geldi. Set işçisi Hasan Karatayay’ın talihsiz bir kaza sonucu yüksekten düşerek vefat etmesi, set güvenliği ile ilgili birçok söylentiye yol açtı.

Bilal Özcan, Atiye dizisinin daha başlamadan bitebileceğini iddia etti.
Bilal Özcan, Atiye dizisinin daha başlamadan bitebileceğini iddia etti.

Mehmet Günsur ve Beren Saat’i Kahreden Vefat!

Savcılık soruşturma başlattı

Yaşanan talihsiz olayın ardından usta magazin gazetecisi Bilal Özcan, dizinin daha başlamadan bitebileceğini iddia etti.

Savcılığın başlattığı soruşturma neticesinde her an dizi seti için durdurma kararı çıkabileceğini söyleyen Özcan, şunları yazdı:

“Hasan Karatay’ın talihsiz ölümüne devletin ilgili kurumlarının el koyduğu ve set çalışanlarının sigortasız olması ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasıyla ilgili Savcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yapılacak soruşturma sonucunda, dizi setinin devam etmesinin sakıncalı bulunması halinde “Seti durdurma’ kararı çıkabileceği belirtiliyor. O durumda dizi başlamadan sonlanmış olacak.

Talihsiz set işçisinin amcası Bektaş Karatay bugünkü cenaze töreninde, “Hasan’ın sigortası yapılmamış, gerekli güvenlik önlemi de alınmamış. Başında bir baret olsaydı kurtulurdu. Önlemlerin alınması lazımdı. Karakola gidip davacı olduğumuzu söyledik” dedi. .

Talihsiz set işçisi Hasan Karatay’ın yüksek bir merdivene çıkıp duvarı boyarken düşüp vefat ettiği set kazasının yaşandığı dizide, Beren Saat ve Mehmet Günsur başrollerde oynuyordu.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler