Ana SayfaÜnlülerPerran Kutman'dan Kemal Sunal İtirafı

İlgili Postlar

Perran Kutman’dan Kemal Sunal İtirafı

Perran Kutman’dan Kemal Sunal itirafı. Türk sinemasının en önemli kadın sanatçılarından olan Perran Kutman, yaklaşık 50 yıllık dostu merhum Kemal Sunal’ı andı. Kemal Sunal ile 16 yaşından beri arkadaş olduğunu ifade eden ünlü sanatçı, usta isme dair birçok anıyı paylaştı. Tiyatro turnelerinde uzun süre birlikte vakit geçiren iki ünlü isimden Perran Kutman, yakın dostu Kemal Sunal ile parasızlığı nasıl paylaştıklarını bakın hangi sözlerle yazdı…

Perran Kutman Hakkında Şok İddia!

Perran Kutman’dan Kemal Sunal itirafı

Perran Kutman’dan Kemal Sunal itirafı. Türk sinema ve tiyatrosunun en başarılı kadın oyuncularından birisi olan Perran Kutman, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

Perran Kutan, 2000 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman ve neredeyse tüm Türkiye’yi yasa boğan usta oyuncu Kemal Sunal ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı.

Merhum sanatçı ile neredeyse 50 yıllık yakın arkadaş olduklarını söyleyen Perran Kutman, Kemal Sunal ile birlikte yaşadıklarından küçük bir anektod paylaştı.

Kemal Sunal ile birlikte geçmişte birçok tiyatro turnesinde birlikte olduğunu ifade eden ünlü sanatçı Perran Kutman, Sunal ile parasızlığı da paylaştıklarını itiraf etti.

Perran Kutman paylaştığı bu fotoğrafla eski dostu Kemal Sunal'a özlemini dile getirdi.
Perran Kutman paylaştığı bu fotoğrafla eski dostu Kemal Sunal’a özlemini dile getirdi.

Perran Kutman Kimdir?

Her şeyden önemlisi de parasızlığı paylaştık

İşte Perran Kutman’ın yakın arkadaşı Kemal Sunal’a özlemini dile getirdiği o sosyal medya paylaşım…

-Kemal benim çok çok eski arkadaşım. Yani 16 yaş dediğin zaman, neredeyse 50 yıl önceye gitmiş oluyoruz. 50 yıl olmasa bile, nereden baksan bir 45 yıl var geride. O yıllarda başladı dostluğumuz Kemal’le… Çok güzel şeyler paylaştık, her şeyden önemlisi de parasızlığı paylaştık.

-En parasız günlerimizde ben Aksaray’da oturuyordum, Kemal ise Zeyrek’te. Taksim’den çoğu zaman birlikte yürürdük. Karlı günlerde, köprünün açılmasını beklemeden ”Pencereden kar geliyor, aman annem gurbet bana zor geliyor” türküsünü söyleyerek beni eve bırakırdı Kemal.

-Bir gece elimden anahtarı alıp dış kapıyı açmaya çalıştı ki kapıya sokar sokmaz kırıldı, elinde kaldı anahtar. Anahtar kırılınca bana dönüp aynen şöyle dedi: ”Kerpetenin var mı?” Dedim ki ”Kemal, ben genç bir kadınım. Marangoz değilim, kerpeten ne arar bende!’

-Son çare uyandırdık evdekileri, gelip kapıyı açmak zorunda kaldılar… Parasız yıllarımızda birlikte çok turne yaptık. İki oyun arası soframızı kurardık bir iskemle üzerine; taze ekmek ve ton balığı yerdik birlikte…

Kemal Sunal kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler