Ana SayfaÜnlülerBurcu Kıratlı'dan Boşanma Açıklaması

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı’dan Boşanma Açıklaması

Burcu Kıratlı’dan boşanma açıklaması. 3 ay önce dünya evine giren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl hakkında çıkan boşanma iddiaları gümdemde bomba etkisi yaratmıştı. Çıkan haberlerin hemen ardından bir açıklama yapan Sinan Akçıl’dan sonra Burcu Kıratlı’da açıklama yaptı. Sinan Akçıl’ın bir röportajında eski sevgilisi Hadise’den bahsettiği için aralarının kötü olduğu konuşulan çift, boşanacak mı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Boşanacağı İddia Edilen Sinan Akçıl’dan Açıklama Geldi!

Burcu Kıratlı’dan boşanma açıklaması

Burcu Kıratlı’dan boşanma açıklaması. Geçtiğimiz Aralık ayında Amsterdam Türk Konsolosluğu’nda nikah masasına oturan Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çifti hakkında boşanacaklarına dair haberler haftaya damgasını vurdu.

Yaz aylarında düğün yapmak için hazırlıklarını sürdüren çiçeği burnunda çiftten Burcu Kıratlı’nın kıskançlıkları yüzünden Sinan Akçıl’ın dayanamayarak avukatına talimat verdiği iddia edilmişti.

Sinan Akçıl’ın bir röportajında 3 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hadise’den bahsetmesiyle aralarının bozulduğu konuşulan çiftten Sinan Akçıl, haberleri yalanlayarak şöyle söylemişti:

“Her evlilikte tatsızlıklar olur. Ama Burcu’yu eski şeylerden konuşup rahatsız etmek istemem. Asla ve asla geçmişimdeki insanlardan bahsetmedim. Öyle bir röportaj yok. Ortada bir evlilik kurumu varken eski insanların adının geçmesi Burcu’yu da beni de üzer. Biz yaza düğün yapalım diye düşünürken, bu tarz haberlerin çıkması hoş değil. Ben de Burcu’yu çok kıskanan bir çocuğum. Avukat ile görüşme de yok. Öyle bir durum söz konusu değil. Kıskançlık her zaman olur. Bu ilişkinin tuzu biberidir. Özel şeyleri ekranda konuşmayı sevmem, bu düzeltmeyi yapmak zorunda kaldım. Şu an problem yok.”

Burcu Kıratlı, boşanacağına dair iddialarla ilgili ilk defa konuştu.
Burcu Kıratlı, boşanacağına dair iddialarla ilgili ilk defa konuştu.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Yeni sezonda ekranlara geri dönecek

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezine giden Burcu Kıratlı, kendisini görüntüleyen magazin muhabirleriyle ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi.

Keyifli hali gözlerden kaçmayan Burcu Kıratlı, annesi ile buluşmak için alışveriş merkezine geldiğini söyledi.

Yeni sezonda ekranlarda olmak için şu sıra senaryo okuduğunu ifade eden Kıratlı, “Gelen 3-4 tane çok güzel teklif var. Gerçekten hepsi birbirinden güzel. Şu sıralar onların senaryolarını okuyorum. İnşallah yeni sezonda güzel bir proje ile tekrar ekranlarda olacağım.” diyerek hayranlarına müjde verdi.

Haftanın magazin bombası olan eşi Sinan Akçıl ile boşanacağı söylentileri ile ilgili de bir açıklama yapan güzel oyuncu, “Çok şükür bir sorun yok, gayet mutluyuz. Zaten bu sıkıntılı haberlerle ilgili Sinan gerekli açıklamayı yaptı” sözleriyle iddiları yalanladı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler