Ana SayfaÜnlülerPerran Kutman Hakkında Şok İddia!

İlgili Postlar

Perran Kutman Hakkında Şok İddia!

Perran Kutman hakkında şok iddia! 1980’li yıllara damgasını vuran fenomen dizi Perihan Abla’da canlandırdığı Sevil karakteri ile tanınan Songül Ülkü, bugün 2. Sayfa programında yaptığı açıklamalar ile oldukça şaşırttı. Perihan Kutman ile abla – kardeşi canlandırdığını söyleyen Songül Ülkü, Kutman’ın gerçekte çok başka bir insan olduğunu iddia etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Perran Kutman ölümden nasıl döndüğünü, kendisini kimin kurtardığını ilk kez açıkladı

Perran Kutman hakkında şok iddia!

Perran Kutman hakkında şok iddia! 1980’li yılların efsane dizlerinin başında gelen Perihan Abla dizisinin sevilen oyuncusu Songül Ülkü, bugün katıldığı programda samimi itiraflarda bulundu.

1986 ile 1989 yılları arasında yayınlanan mahalle kültürünün yansıtıldığı Perihan Abla dizisinde rol alan Songül Ülkü, bugün katıldığı 2. Sayfa programında Perran Kutman hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

2.Sayfa programına konuk olan Songül Ülkü, Perran Kutman ile birlikte abla – kardeşi canlandırdığı diziyi büyük sıkıntılarla tamamladığını itiraf etti.

Songül Ülkü, Perran Kutman hakkında şok açıklamalarda bulundu
Songül Ülkü, Perran Kutman hakkında şok açıklamalarda bulundu

Perran Kutman Kimdir?

Onun yüzünden güzelim burnumu kestirdim

Perihan Abla dizisinde Perran Kutman’dan daha fazla ön plana çıkmasının aralarındaki sorunları tetiklediğini itiraf eden Ülkü, şunları söyledi:

“Çekimim olmadığı bir gün dizi setini ziyaret etmeye gitmiştim. Hürriyet Gazetesi’nden muhabir bir arkadaş beni gördü ve ‘Perran sete gelmediğin için köpürüyor’ dedi. O gün benim sahnem yoktu ve sette ziyaret için bulunuyordum. Hemen Perran’ın yanına gittim. Şevket Altuğ ile oturuyorlardı… Perran’a ‘Gazeteci arkadaşa sete gelmediğimi söylemişsin. Bugün benim sahnem yok ki. Niçin böyle bir şey söyledin?’ diye sordum, kızardı bozardı cevap veremedi. O muhabir arkadaş bu olaya şahittir.”

Perran Kutman’ın çekimleride kendisine tutulan ışığa kadar müdahalede bulunduğunu anlatan Songül Ülkü, bu yüzden yanlış bir karar verip ameliyat olduğunu ifade etti.

“O kadar kötü bir ışık tuttular ki; güzelim burnum ekrana felaket bir durumda yansıdı. Onun yüzünden güzelim burnumu kestirdim.” diyen Songül Ülkü, bir daha ünlü sanatçıyla aynı projede yer almak istemediğini belirtti.

90’lı yıllara damgasını vuran Perihan Abla dizisi bittikten sonra kendisine gelen Kutman’la birlikte rol alacağı projeleri reddeten ünlü oyuncu, “Perran varsa ben yokum; Perran Kutman’la bir daha asla oynamam dedim.” sözleriyle reddettiğini anlattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler