Ana SayfaÜnlülerMegastar Tarkan'ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu..

İlgili Postlar

Megastar Tarkan’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu..

Türkiye’nin Megastarı Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu’ndan müjdeli haber geldi. Liya adlı bir kız çocuğuna sahip olan ve ikinci bebeğine hamile olan Pınar Tevetoğlu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Detaylar Haberimizde..

Tarkan İkinci Kez Baba Oluyor!

Megastar Tarkan’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu..

Önceki yıl dünya evine giren ünlü çift 2018 yazında kızları Liya’yı dünyaya getirmişti. Sonrasında ikinci bebeğine hamile kalan Pınar Tevetoğlu’ndan güzel haberler geldi.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Kanal D ekranlarında izlenilen 2. Sayfa magazin programının yaptığı özel habere göre, Megastar Tarkan ve hamile eşi Pınar Tevetoğlu’nun bebeklerinin cinsiyeti belli olduğunu açıkladı. Liya isminde bir kız çocukları olan ünlü çiftin, bu defa oğlu olacak.

Tarkan : “Çocukları Çok Seviyoruz..”

Bir röportajında, “Çocukları çok seviyoruz, ikinci kez bu heyecanı yaşamak fikri artık uzak değil” açıklamasını yaparak ikinci bebeğin sinyallerini veren ünlü çift bebekleri olacağı haberini dostlarıyla paylaşmıştı.

Tarkan kimdir?

Doktor Kontrolüne Gittiğinde Ortaya Çıkmıştı!..

Geçen haftalarda İstanbul Kadıköy’de özel şoförü ile kameralara yakalanan Megastarın eşi Pınar Tevetoğlu, birden karışısında Magazincileri görünce çok şaşırmıştı. İşte o gün Pınar Tevetoğlu’nun o gün doktor kontrolüne gittiği anlaşılmıştı.

En Son Dakika Magazin Haberleri Burada!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın oğlu olacak

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler