Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'ın Cinsel Organ Sorusuna Bomba Cevabı..

İlgili Postlar

Didem Soydan’ın Cinsel Organ Sorusuna Bomba Cevabı..

Tarzına özgü kıyafetleri ve her daim yaptığı cesur açıklamalarla sık sık Magazin gündemine giren ünlü manken Didem Soydan, bu defa ki açıklaması bomba niteliğinde..Bir takipçisinin attığı mesajı ifşa eden ünlü manken cevabı ne oldu? Detaylar Haberimizde..

Didem Soydan’dan Üstsüz Paylaşım Sosyal Medyayı Salladı!

Didem Soydan’dan Cinsen Organ Hakkındaki Soruya Bomba Cevap Geldi..

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü manken Didem Soydan, bir takipçisine verdiği cinsel organ hakkındaki yanıtla yine gündem oturdu.

Didem Soydan Kimdir?

Takipçisini İfşa Etti!..

Bazen sosyal medya hesaplarında, takipçilerinden gelen uygunsuz mesajları ortaya çıkarıp paylaşan ünlü manken Didem Soydan, bu defa adını açıklamadığı bir kişinin “Büyük penis fetişiniz mi var?” sorusunu Instagram sayfasının hikaye bölümünden takipçileri için yayınladı. Sadece paylaşmakla yetinmeyen Didem Soydan yanıt olarak da “Ben anlamadım küçüğünün fetişi mi varmış. Yani kim küçüğünü sever ki neyse her seçime saygı falan” cevabını verdi..

İşte Didem Soydan’ın Takipçisine Verdiği Bomba Cevap;

 

Kerimcan’da İlk Öpüşme Anısını Anlatmıştı!..

Kerimcan Durmaz’ın YouTube kanalındaki programına katılan Didem Soydan, orada ilk öpüşme anısını anlatarak: “Bunun hikayesi güzel. Çünkü gerçekten gençlik dizilerindeki o sahneyle öpüştüm. Gittiğim doğum gününün ortasında dans şarkıları çalmaya başladı. Sonra beni dansa kaldırdı ve ‘Benimle çıkar mısın?’ dedi. Ben de utandım, utanıyorum derken öpüşürken buldum kendimi. Ben zaten ona aşık olmuştum, doğum gününde kapattım çocuğu.” sözleriyle anlatmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

En Son Dakika Magazin Haberleri Burada!

Didem Soydan Cinsel organ fetişiniz mi var? sorusuna cevap verdi

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler