Ana SayfaDedikoduDidem Soydan'dan Üstsüz Paylaşım Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Üstsüz Paylaşım Sosyal Medyayı Salladı!

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alan Didem Soydan yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. Çok fazla açıklamalarda bulunmayan, ama yaptığı açıklamalarla da hem kafaları karıştıran, hem de tepki çeken Didem Soydan sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Didem Soydan’dan üstsüz paylaşım sosyal medyayı salladı! İşte Didem Soydan’ın o fotoğrafı;

Lider Şahin’le İlişkisi Çok Konuşuldu!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Didem Soydan, Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile bir aşk yaşamaya başlamıştı. Daha önce İrem Derici’nin de büyük bir aşk yaşadığı Lider Şahin hakkında en dikkat çeken iddia ise ikiliyi tanıştıranın Derici olduğu söylenmesi olmuştu. İrem Derici’nin ise konu hakkında sessiz kalmayı tercih etmesi iplerin gergin olduğu yönünde yorumlanmıştı.

Didem Soydan’a tekme tokat saldırı!

Didem Soydan Veto Yedi!

Hatırlarsanız bir dönem İrem Derici ve Lider Şahin ilişkisi çok konuşulmuş ve sevilen şarkıcı, Lider Şahin’in annesinden onay almamıştı. Bu konuda bir vetoda Didem Soydan’a geldi. Konu hakkında Selami Şahin “Sizin ne kadar bilginiz varsa benim de o kadar var.” açıklamasında bulunup fazla detaya girmezken, Lider Şahin’in annesi çocuklarının hayatlarına karışmadıklarını ancak Didem Soydan’ın gelin adayı değil sadece oğlunun kız arkadaşı olduğu yönünde bir açıklama yapmıştı.

Selami Şahin Kimdir?

Didem Soydan’dan Üstsüz Paylaşım Sosyal Medyayı Salladı!

Lider Şahin’le yaşadığı ilişkiyle birlikte cesur pozlardan vazgeçen Didem Soydan bugün o durgunluğu bozdu. Sosyal medya hesabından üstsüz fotoğraf paylaşan Soydan, sosyal medya da yankı uyandırdı. Soydan ise paylaştığı Story’den kendisine gelen çıplak fotoğrafları ve ahlaksız mesajları ifşa edeceğini açıkladı.

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan'dan Üstsüz Paylaşım Sosyal Medyayı Salladı!
Didem Soydan’dan Üstsüz Paylaşım Sosyal Medyayı Salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler