Ana SayfaÜnlülerHande Yener, Mini Elbisesiyle Hayal Kırıklığına Uğrattı!

İlgili Postlar

Hande Yener, Mini Elbisesiyle Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Yılbaşı akşamı Kıbrıs’ta sahne alan Hande Yener, giyim tarzıyla eleştirilerin hedefi oldu. Sahne kıyafeti tercihi mini  tüllü siyah elbiseden yana kullanan Yener izleyenleri tarafından beğenilmedi.

Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Demet Akalın ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Hande Yener, tercik ettiği uzun etekle çok konuşulmuştu. Yılbaşında Kıbrıs Chamada Clup’te sahneye çıkan Hande Yener, sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yener ilginç giyim tarzıyla yine gündem oldu.

Hande Yener Kimdir?

Sesiyle Büyüledi, Kıyafeti Aynı Etkiyi Yaratmadı

Yılbaşında Kıbrıs’ta sahneye çıkan Hande Yener, kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu. 2020’yi sahne de karşılayan Hande Yener’i sevgilisi Misha yanlız bırakmadı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin soruları cevaplayan şarkıcı “Yoğun bir yıl geçirdim. Yeni bir aşk hayatı, benim için harika bir yıldı” diye konuştu.

Siyah tül ağırlıklı mini elbisesinin altına kalın topuk bot tercih eden Hande Yener, giyim tarzıyla düşündürdü. Repertuvarı ile kulakların pasını silen Hande Yener, sahne kıyafetiyle aynı etkiyi yaratmadı.

“Yeni Nesil Çok Alıngan”

“Popçular üretmiyor” sözleriyle son dönemin en çok tartışılan polemiğine dahil olan Hande Yener’in sözlerine, birçok sanatçıdan cevap gecikmemişti. Muhabirlerin polemiğe neden olan sözünü hatırlatması üzerine sözlerinin arkasında olduğunu dile getiren Hande Yener, “Üretemiyorlar. Ama ben üretiyorum. Üretiyorlarsa neden üzerlerine alınıyorlar? Bu yeni nesil çok alıngan” sözleriyle sert konuştu. 2020′ yi sahnede karşılayan Hande Yener’i sevgilisi Misha da yalnız bırakmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler