Ana SayfaÜnlülerHande Yener'in Sahnede Gergin Anları!

İlgili Postlar

Hande Yener’in Sahnede Gergin Anları!

Kış turizminin en önemli tatil yerlerinden biri olan Uludağ da düzenlenen festivalde Hande Yener sahne aldı. Sahnede sevenleriyle eğlenceli dakikalar yaşarken bir hayranının abla demesi üzerine Hande Yener sinirlendi. Ve ”En çok tutulduğum şey, yaşı benden büyük gözüken birinin bana abla demesi” dedi.

“Kızmadım Güldüm”

Sahnede gergin anlar yaşayan ve yeni albümü için imaj değiştiren Yener, sosyal medyada Yılmaz Morgül’e benzetilmesine, “Takipçilerimin beni Yılmaz Morgül’e benzetmesi beni üzmedi, tam tersine eğlendim. Bir fotoğraf ile gündeme gelmek, kolay bir şey değil. İnsanlar neler yapıyor da gündeme gelemiyor. O yüzden espriliydi. Herkese benzedim, biliyorsunuz benim kaderim de var. Beni mutlaka bir şeylere benzeterek, benimle oyun oynamayı seviyorlar” diye yanıt verdi.

“Pop Müzik Çaresiz”

Rap müziğin sahte tıklanmalarla pop müziğini geçtiğini belirten ve bu durumdan oldukça rahatsız olan başarılı şarkıcı şu sözlerini ekledi:”İnsanlar sahte tıklarla bazı müzik tarzlarının iyi olduğunu sanmaya başladı. 100 milyon tıklama alan şarkı için, bu şarkı çok güzel diyerek herkes o yönde şarkı yapmaya başladı. Ve bu sırada hep birlikte pop müziğini gömdüler. 20 yıldır bu işin içinde olan biri olarak bu can çekişmeyi gördüm. Pop müzik şu an yolunu bulamadığı için çaresiz” dedi.

Hande Yener: Biz Alkış Bağımlısı Zavallılarız!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler