Ana SayfaÜnlülerGünseli Deniz'den Muhteşem Dönüş!

İlgili Postlar

Günseli Deniz’den Muhteşem Dönüş!

Küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi alan Günseli Deniz eğitimine daha sonra Amerika da devam etmişti. Los Angeles’ta eğitimini sürdürdüğü sırada güzel sanatçı; Stephen Singer, Cat Cohen, Simone Sello ve Curtis Stevenson gibi değerli prodüktörlerle de çalışma fırsatını yakalamıştı.

‘Kol Kanat’ Şarkısıyla Geri Döndü!

2012 yılında Kalp Ağrısı ile tanıdığımız ve yıllar önce müzik sektörüne Sezen Aksu, Mustafa Ceceli, Emrah Karaduman, Ozan Bayraşa, Erdem Kınay gibi bir çok değerli isim ile birlikte  çalışan Günseli Deniz yepyeni şarkısı Kol Kanat ile sevenlerini heyecanladırdı. Kol Kanat’ın sözlerini son yılların milyonlarca görüntülenme almış ve müzik listelerini alt üst etmiş ”Cevapsız Çınlama, Kalbimin Tek Sahibine, Hoşuna mı Gidiyor, Okyanus, Bangır Bangır” gibi sektöre yön veren hit şarkıların mimarı Gökhan Şahin,  müziği ise başarılı sanatçı İrfan Özata imzası taşıyor. İrfan Özata aynı zamanda güzel ve naif sesiyle de ”Günseli Deniz”e şarkıda eşlik ediyor. Çok iddialı bir çıkış yapan Günseli Deniz yılın son günlerinde en çok dinlenecek şarkı olması umuluyor.

Yönetmen Koltuğunda Murat Joker

Geçen süre boyunca güzelliğiyle sevenleri tarafından dikkat çeken Günseli Deniz’in klip yönetmenliğinde Murta Joker oturuyor. Gerçek bir aşk hikayesinden alıntı yapılan klipte Günseli Denize İrfan Özata eşlik ediyor.Günseli Deniz’in klipteki makyajsız hali, ıslak saçları ve tüm doğal güzelliğiyle gördüğümüz feminen hallerinin yanı sıra yakın plan ve dikkat çekici sahneleri ise çok konuşulacak detaylar arasında yer alıyor. Günseli Deniz sektörün en başarılı yönetmenlerinden Murat Joker’le çalışmak ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi; ”Hayal kırıklığı ve aşk acısı içerisinde bir kadını olabilecek en samimi haliyle yansıtmayı hayal ettim ancak bu bir risk olabilirdi. O sebeple bu hayalimi gelişmiş estetik anlayışına güvenimin tam olduğu Murat Joker’e emanet ettim ve çok mutluyum.” sözlerini ifade etti.

Murat Joker

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler