Ana SayfaÜnlülerHande Yener: Biz Alkış Bağımlısı Zavallılarız!

İlgili Postlar

Hande Yener: Biz Alkış Bağımlısı Zavallılarız!

Hande Yener: Biz almış bağımlısı zavallılarız! Uludağ’da düzenlenen bir festivalde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Sahneden izleyicileri ile uzun uzun sohbet eden ünlü şarkıcı, “Biz alkış bağımlısı zavallılarız” diyerek alkışlanmak istemediğini söyledi. Konser öncesinde kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Hande Yener, çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Helal Olsun Hande Yener’e!

Hande Yener: Biz almış bağımlısı zavallılarız!

Hande Yener: Biz almış bağımlısı zavallılarız! Uludağ’da düzenlenen bir festivalin ikinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, kendisini izleyenlere unutulmaz saatler yaşattı.

TikTok Whitefest 2019 festivalinin ikinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, 4 dansçı eşliğinde çıktığı sahnede son klibinde giydiği siyah kıyafeti ile çıkarak göz doldurdu.

En sevilen şarkılarını kendisini izlemeye gelen hayranlarıyla hep bir ağızdan söyleyen ünlü şarkıcı, alkışlanmak istemediğini söyleyerek “Biz alkış bağımlısı zavallılarız” dedi.

Şarkılarıyla olduğu kadar dans performansıyla da göz dolduran Hande Yener, hayranlarıyla sahneden uzun uzun sohbet etti. Kadın erkek farkına değinen Yener, “Kızlar çapkınlık yaparken çaktırmaz, saman altından su yürütür. Erkekler ise her şeyi eline yüzüne bulaştırır” dedi.

Uludağ’da düzenlenen festivalde sahne almadan önce kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı; kış sporlarının kendisi için riskli olduğunu ifade ederek, “Düşüp sakatlanmam söz konusu olursa, olası bir etkinlik iptalini mecbur kılabilir. Bu sebeple bu tip sporlardan uzak duruyorum.” dedi.

Hande Yener, sahnedeki performansıyla büyüledi.
Hande Yener, sahnedeki performansıyla büyüledi.

Hande Yener kimdir?

‘Yalanın Batsın’daki Hande’yi yeni nesiller yemez

Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden birinde yer almaktan dolayı oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Hande Yener, “Hâlâ böylesine önemli etkinlikerde sahne alabiliyor olmam her kuşağa hitap ettiğimi gösterir. Nesiller değişiyor ancak kendini yenileyebilenler ve kuşaklara ayak uydurabilenler başarılı olmaya devam ediyor. ‘Yalanın Batsın’daki Hande’yi yeni nesiller yemez. Sürekli kendimizi geliştirmemiz ve tazelenmemiz gerekiyor. Eğer bunu yapamazsanız tutunamıyorsunuz.” sözleri ile dikkat çekti.

Henüz Best Of yapacak kadar yaşlanmadım

Muhabirlerin kendisine yönelttiği çok merak edilen, “Yeni nesillerin bu talepleri bir Hande Yener Best Of albümünü getirir mi?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Henüz Best Of yapacak kadar yaşlanmadım. Belki bir 30 yıl sonra düşünebilirim. Best Of demek eskilerimi pişirip sunuyorum, artık üretemiyorum, ben bittim demek. Bu sebepten ki; bu tarz bir albüm benim için emeklilik ikramiyesi olur. Uzun yıllar yeni şeyler üretip yeni tarzlar denemek istiyorum.”

Geçtiğimiz aylarda oldukça konuşulan oyuncular ile muhabirler arasında yaşanan köşe kapmaca hakkındaki açıklamalarının arkasında olduğunu savunan ünlü şarkıcı Hande Yener, “Yine söylüyorum. Magazin mısır patlağı gibi bir şey. Herkes ’yemem’ der ancak ortaya koyarsanız herkes bir avuç alır. Sokakta beni gördüklerinde eğer elimle kamerayı kapatmaya çalışıyorsam bu evdeki izleyiciye yapılmış bir harekettir. Onlara biraz ayıp etmiş hissederim kendimi. En azından ben böyle düşünüyorum. Bilemiyorum. Takdir izleyicinin ve halkın.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler