Ana SayfaDizilerKadın Dizisi 49. Bölüm 1. Fragman Geldi Bahar Pırıl'dan Hesap Soruyor!

İlgili Postlar

Kadın Dizisi 49. Bölüm 1. Fragman Geldi Bahar Pırıl’dan Hesap Soruyor!

Fox tv’nin sevilen dizisi Kadın 48. bölümü dün akşam izleyicileri ile buluştu. Kadın Dizisi 49. bölüm 1. fragman geldi Bahar Pırıl’dan hesap soruyor.

 Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bahar Pırıl’dan Hesap Soruyor!

Fox tv’nin sevilen dizisi Kadın 48. bölümü dün akşam izleyicileri ile buluştu. Kadın Dizisi 49. bölüm 1. fragman geldi Bahar Pırıl’dan hesap soruyor.

Kadın dizisinin 19. bölüm ilk fragmanında Bahar, Münir’i tanıyor ve çocuklarımı kaçıran kişi sendin diye haykırıyor. Sarp, Münir benim adamım dese de Pırıl’ın parmağı olduğunu anlayıp Pırıl’a haddini bildiriyor.

İşte yeni fragman..

Kadın Dizisi 48. Bölümde neler yaşandı?

Bahar, Pırıl’ın okula geldiği günü hatırlatıyor ve ayrıca onların yaşadığından haberdar olduğunu söylüyor. Otele getirtilip, çocuklarını kaçıranın da Pırıl olduğunu açıkca söylüyor. Pırıl inkar ediyor ve ben aptal değilim diyor. Pırıl bu durumdan iyice tedirgin oluyor. Yeliz’in cenaze namazı kılınıyor. Ceyda hala kendini toparlayamıyor.

Nisan, annesine anneannesini soruyor ve Bahar, Arif’le konuştuğunu söylüyor. Sarp, Arif’in adını duyunca çok rahatsız oluyor. Özlediklerini sıralayan Doruk ile Nisan’nın Arif’ten söz etmesi bu rahatsızlığı daha da arttırıyor. Pırıl içini kemiren sorulardan kurtulabilmek için, Bahar’a neden okula gittiğini Sarp’a söylediğini soruyor ve Bahar henüz söylemedim diyor. Sarp, Bahar’la özel olarak konuşmak istediğini söylüyor. Bahar, Pırıl’ın yanında konuşabileceklerini söylüyor. Sarp yine Arif’i soruyor ve Bahar  Sarp’ı tersliyor.

Pırıl köşeye sıkışıyor!

Sarp, Pırıl’a Bahar’ın kaçırılışından nasıl haberdar olduğunu soruyor. Pırıl,  Nezir’in evinde çalışan birisinden para kaşılığında bu bilgiyi aldığını söylüyor. Sarp bu cevaba pek inanmıyor. Pırıl, bu bilgiyi Münir’den aldığını söylemek zorunda kalıyor. Sarp, babasının onu gözden çıkardığını söylüyor. Daha sonra Sarp, Pırıl’dan özür dileyerek, onun iyi bir insan olduğunu söylüyor.

Münir, Suat’a Bahar ve çocuklar hakkında uyarının Şirin’den değil, Pırıl’dan geldiğini söylüyor. Suat buna inanmakta zorlansa da Münir bu bilginin altını çiziyor ve Suat konusunun araştırılmasını istiyor.  Münir’in her şeyi araştırmasını istiyor. Nezir, Sarp’a bir kez daha yenildiğini düşünüyor. Bu onu daha korkunç adımlar atmaya sebep oluyor. Nezir, Münir’in öldürülmesi emrini veriyor. Kardeşinin gözleri önünde öldürülmesini söylüyor.

Kadın Dizisi 47. Bölümünde İzleyiciler Duygusal Anlar Yaşadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler