Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Bengü Çocuğunun Yüzünü Paylaştı!

İlgili Postlar

Şarkıcı Bengü Çocuğunun Yüzünü Paylaştı!

Ünlü Şarkıcı Bengü Geçtiğimiz yıl Ağustos ayın’da kızı Zeynep’i dünyaya getirmişti. Kadınlar günü gibi özel bir günde ünlü şarkıcıdan ilk paylaşım geldi. Eşi iş adamı Selim Selimoğlu, ve kızı Zeynep ile beraber olan pozlarını sosyal medyadan üzerinden paylaşan güzel şarkıcının ilk paylaşımı ve Detaylar Haberimizde..

Ajda Pekkan’dan Bengü’ye yanıt!

Şarkıcı Bengü İlk Defa Kızı Zeynep’i Paylaştı!

Geçtiğimiz yıl kızı Zeynep’i kucağına alan ünlü şarkıcı Bengü, bugüne dek Zeynep’in yüzünü göstermemişti. Ünlü şarkıcı ne ev dışında magazin muhabirlerine kızının bir görüntüsü vermiş, ne de kendi sosyal medya hesaplarından kızının fotoğrafını paylaşmıştı.

Bengü kimdir?

Bengü: “Bizim Zeynep’le İlk Baharımız”

Şarkıcı Bengü bu kadar özel bir günde yeminini bozdu. Başarılı şarkıcı, eşi Selim Selimoğlu, ve kızı Zeynep ile birlikte çekilmiş pozlarını  “Bizim Zeynep’le ilk baharımız.. Tüm çocukların hayatı bahar gibi geçsin..” mesajıyla yayınladı.

Selim Selimoğlu kimdir?

İşte Bengü’nün İlk Defa Paylaştığı Kızı Zeynep;

Bengü ilk kez kızı Zeynep'i paylaştı!

Sadece Kızı Zeynep İle İlgileniyor..

Ünlü şarkıcı Bengü,  geçtiğimiz haftalarda İstinyePark’ta objektiflere yansımıştı. Güzel şarkıcı, gazetecilerin “Neden sizi uzun süredir göremiyoruz?” sorusuna “Zeynep Hanım izin verirse çıkıyoruz, kızımla ilgilenmekle meşgulüm, pek çıkamıyorum” ifadeleriyle cevap vermişti..

‘Zeynep Hanım izin verirse çıkıyorum’

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler