Ana SayfaÜnlülerArkadaşlarını Şikayet Eden Yasmin Erbil Açıklama Yaptı!..

İlgili Postlar

Arkadaşlarını Şikayet Eden Yasmin Erbil Açıklama Yaptı!..

Dün Magazin Haberleri’ne yansıyan bir haber, gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in en küçük kızı Yasmin Erbil, yoğun bakımdan taburcu olan babası tekrar hastaneye kaldırılmasıyla morali bozulmuş ve gittikleri mekanda yaşanan olaylardan sonra arkadaşlarını şikayet etti iddiaları çıkmıştı. Yasmin Erbil, sessizliğini bozdu ve  Hürriyet’ten Behlül Aydın’a konuştu. Detaylar Haberimizde..

Şok İddia!..Yasmin Erbil Arkadaşlarından Neden Şikâyetçi Oldu?..

Arkadaşlarını Şikayet Eden Yasmin Erbil Açıklama Yaptı!..

Geçtiğimiz sene evinde düşerek kaburgasını kıran, ve hemen ardından kaçış sendromu hastalığının nüksetmesi sebebiyle 234 gün yoğun bakımda yatmıştı Mehmet Ali Erbil. Sonrasında iyileşip hastanesinden taburcu olan ünlü şovmen hemen sonra yeniden acil bir biçimde hastaneye kaldırılmasıyla morali alt üst olan Yasmin Erbil, kendisini iyi hissetmek için 9 Ocak günü arkadaşları ile birlikte eğlenmeye gitti…

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Yasmin Erbil’in Şikayeti Üzerine Soruşturma Başlatıldı!..

Emirgan’da bir mekanda yakın arkadaşlarıyla buluşan Yasmin Erbil’in, babası Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu aklına geldiğinde ağlamaya başladığı, arkadaşlarının ona “Defol git, Seni çekmek zorunda değiliz” dedikler iddia edilmişti.

Kendisine kötü sözlerle hakaret eden yakın arkadaşlarını ihbar eden Yasmin Erbil’in şikayeti sonrası da o geceki olayla ilgili savcılık soruşturma başlatılmıştı.

Yasmin Erbil: “Ağladığım Doğru..”

Hürriyetin yapmış olduğu özel habere göre Yasmin Erbil’in “Ağladığım doğru ama benim öyle hakaret edecek arkadaşlarım yok” dedi.

Ünlü şovmenin küçük kızı Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil için “Bağışıklığı zayıf olduğu için yanına gitmiyorum” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler