Ana SayfaÜnlülerHayal Köseoğlu ile Caner Şahin Aşkı Bittimi?

İlgili Postlar

Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin Aşkı Bittimi?

Genç Oyuncu Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz yılın sonlarından bu yana meslektaşı yakışıklı oyuncu Caner Şahin ile aşk yaşıyordu. Ünlü İkilinin bir ay önce ayrılık haberleri magazine yansımış fakat ünlü çift sosyal medya paylaşımlarıyla bu dedikoduyu  yalanlamıştı. Ünlü çift hakkında yeniden ayrılık iddiaları ortaya çıktı. Bu sefer gerçekten Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin Aşkı Bitti mi? Detaylar Haberimizde..

Sütyensiz Poz Modasına Oyuncu Hayal Köseoğlu’da Ayak Uydurdu..

Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin Aşkı Bittimi?

Cesur pozlarıyla magazin gündeminde sık sık konuşulan Başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu ile oyuncu Caner Şahin birlikteliklerini Sosyal medya aracılığı ile paylaştıkları pozlarla ilan etmiş ve Kasım ayı itibariyle birliktelikleri başlamıştı. Yaklaşık iki ay evvel haklarında ayrılık haberlerinin Magazin gündemine yansıyan ünlü çift bu iddiaları yalanlamıştı.

Hayal Köseoğlu Kimdir?

Hayal Köseoğlu ile Caner Şahin Aşkı 5 Ayda Bitti!..

Posta’nın yapmış olduğı özel habere göre ise; genç çiftin aşkları hayal ettikleri gibi uzun sürmedi. Caner Şahin ve Hayal Köseoğlu aşkı 5 ayda bitti. Hatta ünlü İkilinin birbirlerini sosyal medyadan takibi de bıraktıkları iddia edildi.

Caner Şahin Kimdir?

Hayal Köseoğlu: “Ayrılık Yok”

Sosyal medya hesaplarını sık kullanan ünlüler arasında olan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, çıkan bu  haberlerin ardından sevgilisi Caner Şahin ile pozunu paylaşıp ayrılmadık  mesajı verdi.

Başarılı genç oyuncu Hayal Köseoğlu, öncesinde Aşk-ı Memnu, ‘Ufak Tefek Cinayetler gibi projelerde rol almış şu sıralar ise Mucize Doktor’da boy gösteriyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler