Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'dan Net Evlilik Cevabı!..

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’dan Net Evlilik Cevabı!..

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile geçtiğimiz hafta el ele görüntüleri ile objektiflere yansıyan sevgilisi Allan Hakko, İstinye’de market alışverişi yaparken görüntülendi. Güzel sunucu muhabirlerin Evlilik hakkındaki sorusuna çarpıcı bir cevap verirken bu kısa sohbetin tüm Detaylar Haberimizde..

Burcu Esmersoy ve Allan Hakko El Ele Görüntülendi!

Burcu Esmersoy’un Evlilik Açıklaması Net Oldu!..

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın yapmış olduüu özel habere göre; geçtiğimiz hafta aşkları belgelenen ünlü güzel Burcu Esmersoy ile iş adamı Allan Hakko, geçtiğimiz akşam İstinye’de bir market alışverişi yaparken objektiflere takıldılar.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Burcu Esmersoy ile ilgili görsel sonucu

Burcu Esmersoy: “Stok Yapacak Bir Durum Yok”

Market çıkışı ayak üstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Burcu Esmersoy, “Stok için mi? Yoksa normal alışveriş mi yaptınız?” sorusuna, “İhtiyaçlarımı karşıladım. Stok yapacak bir durum yok” cevabını verdi.

Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüsten korunmak için herkes gibi tedbirler aldığını söyleyen Burcu Esmersoy, şöyle devam etti;

Burcu Esmersoy ile ilgili görsel sonucu

“Misafirlerimizi Rahatsız Etmemek İçin Ara Verdik.”

“Her şeye dikkat ediyoruz. Programımızın çekimlerini erteledik. Konuklu bir program çektiğimiz için hem gelen konuklarımızı hem de stüdyodaki misafirlerimizi rahatsız etmemek için ara verdik.”

Burcu Esmersoy: “Evlilik Sorularının Muhatabı Ben Değilim”

Burcu Esmersoy, muhabirlerin, “Evlilik sizin için ne ifade ediyor?” sorusuna ise, “İlişkimiz çok güzel gidiyor. Evlilik sorularının muhatabı ben değilim artık bence” şeklinde net bit yanıt vererek, evliliğe çok da sıcak bakmadığının mesajını da vermiş oldu.

burcu esmersoy allan hakko ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler