Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy ve Allan Hakko El Ele Görüntülendi!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy ve Allan Hakko El Ele Görüntülendi!

Berk Suyabatmaz’la olan evliliğini bitirdikten sonra bir süre kimseyle gündeme gelmeyen Burcu Esmersoy’un geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Vakko veliahtı Allan Hakko ile mutlu bir aşka yelken açan ünlü sunucu geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. Burcu Esmersoy ve Allan Hakko el ele görüntülendi.

Burcu Esmersoy Mutluluğa Yelken Açtı

Boşandıktan sonra bir süre adı kimseyle aşk dedikodularına karışmayan Burcu Esmersoy bir süre yalnız kalmak istemişti. Katıldığı programda da ilişkiler hakkında oturtması gereken şeylerin olduğunu açık yüreklilikle dile getiren ünlü sonucu gönlünü Allan Hakko’ya kaptırdığı Şubat ayının sonlarına doğru öğrenildi.

Burcu Esmersoy Muhabirlere Açıklama Yaptı!

Burcu Esmersoy’dan Aşk İtirafı

Geçtiğimiz ay Vakko veliahtı Allan Hakko ile birlikte anılmaya başlayan Burcu Esmersoy’un ilişkisinin bir süre önce başladığı söyleniyordu. İddialara göre birkaç kez görüşen ve birbirini tanıyan çift Şubat ayının başlarında ilişkilerine isim koyma kararı vermiş. Bu iddiaların ardından açıklama yapan ünlü sunucu Burcu Esmersoy “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” sözleriyle iddiaları doğrulamıştı.

Burcu Esmersoy ve Allan Hakko El Ele Görüntülendi!

Burcu Esmersoy ve Allan Hakko
Burcu Esmersoy ve Allan Hakko

Yaklaşık bir buçuk aydır Allan Hakko ile mutlu bir birliktelik yaşayan Burcu Esmersoy geçtiğimiz gün objektiflere yakalandı. Cihangir’de arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen çift mekan çıkışı el ele görüntülendi. İlişkisinin nasıl gittiğine dair soru yağmuruna tutulan Burcu Esmersoy “Gördüğünüz gibi her şey yolunda, iyiyiz. İlişkimiz çok güzel gidiyor” açıklamasını yaptı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Burcu Esmersoy ve Allan Hakko El Ele
Burcu Esmersoy ve Allan Hakko El Ele

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler