Ana SayfaÜnlülerFenomen Duygu Özaslan'ın iç çamaşırlı ev pozuna beğeni yağdı

İlgili Postlar

Fenomen Duygu Özaslan’ın iç çamaşırlı ev pozuna beğeni yağdı

Koronavirüsün Türkiye’ye sıçramasıyla evden çıkmayan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram’dan iç çamaşırlı pozunu paylaştı. Fenomenin sosyal medya paylaşımı bir saat içinde 83 binden fazla beğeni aldı.

Duygu Özaslan kimdir ?

Youtube’da çektiği videolar ile ünü yakalayan Duygu Özaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak banyoda dünyaca ünlü markalı iç çamaşırıyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan Özaslan’ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

İç çamaşırlı pozunu paylaştı

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim alırken okulu yarıda bırakarak Youtube’a yönelen ve çektiği videolar ile şöhreti yakalayan Duygu Özaslan, dünyayı etkisi altına alan binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüse karşı tedbir almak için vaktini evde geçiriyor. Bu süreçte ev hallerini sık sık Instagram hesabından paylaşan Özaslan, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek banyoda iç çamaşırlı bir pozunu paylaştı.

Fotoğrafına beğeni yağdı

Zeynep Bastık kimdir ?

Instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan’ın cesur pozu kısa sürede 83 binden fazla beğeni aldı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Özaslan’ın fotoğrafına ateş emojisi koyarak beğendiğini gösterdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler