Ana SayfaÜnlülerŞok İddia!..Yasmin Erbil Arkadaşlarından Neden Şikâyetçi Oldu?..

İlgili Postlar

Şok İddia!..Yasmin Erbil Arkadaşlarından Neden Şikâyetçi Oldu?..

Türkiye’nin en ünlü şovmenlerinden olan Mehmet Ali Erbil’in küçük kızı Yasmin Erbil haberi, bugün magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Ünlü şovmenin yoğun bakımdan taburcu olduktan sonra tekrar hastaneye kaldırılmasıyla morali bozulan Yasmin Erbil, arkadaşlarını şikayet etti! Detaylar Haberimizde..

Yasmin Erbil’den, Babası Mehmet Ali Erbil İçin Paylaşım!

Şok İddia!..Yasmin Erbil Arkadaşlarından Neden Şikâyetçi Oldu?..

Geçtiğimiz sene evinde düşerek kaburgasını kıran, ve hemen ardından kaçış sendromu hastalığının nüksetmesi sebebiyle 234 gün yoğun bakımda yatmıştı Mehmet Ali Erbil. Sonrasında iyileşip hastanesinden taburcu olan ünlü şovmen hemen sonra yeniden acil bir biçimde hastaneye kaldırılmasıyla morali alt üst olan Yasmin Erbil, kendisini iyi hissetmek için 9 Ocak günü arkadaşları ile birlikte eğlenmeye gitti…

yasmin-erbil-den-babasi-icin-duygusal-paylasim

O Gece Olanlarla İlgili Soruşturma Başlatıldı!..

Emirgan’da bulunan lüks bir kafe de meydana gelen olay magazin gündemine bomba etkisi yarattı. Gecenin ilerleyen dakikalarında babası Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu tekrar aklına gelen Yasmin Erbil, arkadaşlarının yanında  gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Bu durum üzerine yanındaki arkadaşları ona kötü kelimeler söylemeye başladılar. Kendisine iyi gelmeyen sözlerle hakaret eden yakın arkadaşlarını ihbar eden Yasmin Erbil’in şikayeti sonrası da o geceki olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler